Jag kan allt

Alla inlägg den 21 april 2021

Av Isabella - 21 april 2021 08:16

.......tackar vetenskapen för att dom uppfann pencellin     Fick utskrivet det direkt igår av doktorn och "I LOVE IT" ! 

Inatt har jag sovit som en kung! Så livet är leker vidare idag med sol och ledighet. 

 

Idag ska jag ut och fira min kompis Camilla som fyllde år i måndags. Vi ska och käka lunch och vi brukar under 1 timme hinna gå igenom rätt mycket för hon är jätte bra på att prata fort. 

Igår kväll hade vårat SAIK turen att skicka Luleå på semester. Skönt och till helgen börjar det 7 nya matcher att kampas om. 

Jag har i veckan börjat fundrea på min altan på framsidan. Det är där solen lyser på eftermidagen och kvällen och jag skulle vilja göra lite mysigt där. Idag har vi en vikvägg som vi kan fälla ut när inte vill ha så mycket insyn. Men jag har nu funderat och vill ha en utdragbar sido markis istället. För då kan jag ha dörren öppen utan att måsta passa att Doris hör något ljud och springer ut för att kolla vem det är. 

 

Sedan ska jag nog i sommar fixa nya solstolar och jag vill ha mycke grönt och ljus där. Jag vill att det ska vara mysigt att kunna sitta där ute. Sedan blir det nog att lägga någon typ av tralldär ut och Doris ska få en egen säng plats så hon kan vara med oss där om hon vill. Jag ska åka upp på solbacken idag och kolla in lite balong saker och få lite insperation och idér. Skulle vara roligt att få in en Ikea resa och kolla in vad dom har oxå. 

ÅÅÅÅHH känner mig så spänd på att få börja min makeover på framsidan. 

Nä idag blev det ett kort inlägg. Nu ska jag mysa en stund med Doris. Gå en promenad efter 10 och sedan mot lunch dejten. 

 

Ha en bra dag på er alla 


Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< April 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards