Jag kan allt

Alla inlägg den 11 april 2021

Av Isabella - 11 april 2021 13:54

Är hemma på timmar. Jag har en delad tur idag och det är faktiskt inte så dumt. Kom hem nu kl 12 och tog direkt min trogna kompis Doris ut på en tur. Vi gick faktiskt till Norrböle och köpte kebabsås , för vi ska göra kycklingkebab idag. Och det blir som jäkligt lyxigt om man köper såsen Viking har. Så vi har nyss kommit hem och vi har nu landat i soffan med våra kroppar   


Jag har under helgen förstått (för jag visste inte) att Peggy Parnevik har blivit påhoppad av folk på medierna. Hennes pojkvän är tydligen med i "Let´s dance" och det har väl kommit igång något typ av rykte att det skulle vara något mellan hans danspartner och han. 

Tydligen gick då Peggy ut och sa att nu får folk sluta snacka att det är jobbigt och tråkigt. 

Och genom att hon gjorde det så har då folk blivt helt galna och dumma i huvudet och börjat hota, skriva otroligt dumma saker på hennes och andra sociala medier. 

Så mycket att nu hennes egen pojkvän har gått ut och sagt att nu får folk SLUTA, nu är det bra. 

Hittade en tråd om det på Aftonbladet tror jag och tack och lov tycker dom flesta männsikorna att det är förfärligt att folk beter sig så. Men då har vi oxå dom här som "normaliserar detta. 

Hittade ett inlägg där en karl/kille ursäktade sig , men skrev något i stil med att....

-Tyvärr är det här något man får räkna med om man är en kändis. Folk vill alltid säga vad dom tycker om en produckt. Det är som om Appel har en produkt, då kommer folk oxå skriva om negativa och positiva saker !???    

Allså detta provocerade mig rejällt och jag var bara tvungen skriva till denna person. Jag skev så här. 

- Nu är ju Peggy Parnevik inte en produkt, utan en männsika med känslor och tankar. Detta kan väl inte ligga på henne, att hon bara "får ta det" för att hon är kändis? Det är väl VI medmänniskor som måste LÄRA oss att man får tycka mycket och tänka saker, men man behöver inte öpnna käften jämt och ständigt. Dödating kan man kasta bort ,och köpa eller göra nya, men en människa är ju en helt anna sak. Och hon behöver inte alls "lära sig ta det" bara för att hon är känd. GLÖM inte vad som hände med Avici! 


Att normalisera detta hat som många kända perosner får utstå är galet. Varför har det blivit så jävla viktigt att man ska lufta sina förbannade åsikter jämt. Åsitkter ska vädras ,om det är så att man inte sårar någon. Om någon tycker att jag är fruktansvärd ful , så vill jag ju inte att någon säger det till mig. Utan det får man absolut tycka, men håll åt käften och tyckt det. 

Det pratas mycket om att man har RÄTT att säga vad man tycker och jag hör ofta barn som pratar om vad dom har rätt till. 

Men när blev det så att vi har rätt till en massa saker men vi har inga skylldighetet längre? Det är absolut något jag tycker vi behöver lära våra barn nu förtiden. Man har faktiskt skylldigheter här i livet som man bör följa, och visst har man rättigheter oxå. 

 

Har man inget bra att sgäga om en person, då kan man lika gärna hålla käften! 

Så till alla er som gillar att sprida era hat inlägg på medier .......


HÅLL KÄFTEN PÅ ER ! 



Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< April 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards