Jag kan allt

Alla inlägg den 12 april 2021

Av Isabella - 12 april 2021 13:41

Herre gud vad det snicka snackas bland vi hundägare och den andra gruppen icke hundägare här i Skellefteå just nu. 

Förra vecckan typ, så upptäckte jag när jag var ut på mina promenader att det var otroligt många bajs tunnor som vart borttagna. Fick då till mig av en kompis att det tydligen är så att det ska spara in en del pengar och att kommunen väljer då att plocka bort en del av bajs tunnorna runt om i Skellefteå kommun. 

Mitt första intryck var ....mennn åhhhhhh så löjligt och nu måste jag ju bära bajset jätte långt och till och med ta en lite avstickare för att kunna kasta påsen. 

Det var latmasken i mig som snackade    Sedan började jag se att i protest har nu vissa hundägare lagt sina bajspåsar där det då förut har funnits en tunna .....  

 

Jag vet inte om dom då tror att, det kommer att sättas upp en ny tunna där bara för att dom väljer att tjura och vara otroligt lata. Jag kan då informera om att det kommer det högst sannoligt INTE att göra. Så ni kan genast sluta med det. 

Som hundägare är man otroligt på passade. Folk som kolla om man plockar upp efter en, folk som tycker att man går på fel sida ibland, folk som kommenterar hur jag sköter min hund och ufostrar den,  osv. 

Men detta med hund bajs är ALLTID ett hett ämne. OCh med all rätt. DEt ligger ju för fan bajs över allt, och det mest dumma är folk som plockar upp bajset och sedan kastar påsen bara på sidan ???    Hur och varför gör man det ?? 

Då är det ju bättre dom låter bajset ligga, för det försvinner ju då om 1 år. Men ligger det i en plastpåse så tar det troligen 60 år om ens det räcker. 

Bor man i stan och har hund, så har vi fan en skylldighet att plocka upp efter våra hundar. Har man inte orka till det så kan jag väl tycka att du inte bör ha hund. Det följer faktiskt med lite skylldigheter med att ha en hund. 

Så jag fattar att folk är irriterad på oss hundägare. 

Och nu kommer det tyvärr inte bli bättre genom att folk är rent ut sagt dumma i huvudet och lägger bajspåsar där det inte finns en tunna. Så jobbigt kan det väl inte vara att bära påsen tills man kommer till en tunna ELLER att man måste bära hem bajsen och kasta den i soporna. Jag menar det är väl ingen hund som bajsar en massa kilon? Det känns som det är en relativt lätt sak att bära på. 

Så här ser tunnorna ut som vi får kasta bajset i.........

 

När du skymtar en sådan, kan du kasta påsen i den. Och råkar det vara så att man inte stöter på någon, råder jag dig då att gå hem med påsen och kasta den i ert soprum ni har. 

Då blir andra glada och visst är det lite finnar ut om man slipper se bajs och färgglada påsar liggande överallt? 

Vi som hundägare kommer aldigt att få ett bättre ryckte om vi inte själva tar hand om detta problem. 



Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< April 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards