Jag kan allt

Alla inlägg under juni 2009

Av Isabella - 29 juni 2009 15:07

Ja då vaknade vi kring nio och fikade. Idag var det Bonstansmarkan och vi var ditbjudna av min moster. Vi skulle vara där vi ett så vi cyklade först upp till parken på stor lopps. Och tro det eller ej. Just när man cyklar så hittar man ju hur mycket saker somhelst. Men det gick ju inte att köpa när vi inte kunde ha det någon stans. Men det var ett par shorts åt Rebbe och en tunika. Efter det så begav vi oss mot bonstan. Mycket trevligt att gå på markanden där.Mitt inköp där vart en sådan där väder pinne. för dom som inte vet vad det är , så är det em pinne om vi bra väder pekar  uppåt och vid dåligt väder nedått. Och givet vi har dom sattfast pinnen på en gubbe, och jag tror ni fattar vars. Sedan fikade vi fika i en kamare och så komme jag på att vi skulle bjuda över min moster och mamma på lite mat för dom hjälpte till med maten när vi gifte oss. Så när klockan var krin halv tre for vi hemåt och tog en lite sväng förbi medlefors innan vi for hem. Väl hemma var det ju bara att fara ovh handla lite mat jag skulle laga. Och det vart fylld fläskfile och potatis. ni ska på receptet för det vart skit gått. Moster och Hans, mammaoch Over komme vi fem och då åt vi. Fikade lite jordgubbar efter åt och dom for väl hem vi sju. då var det dax för tvätt tid. Så mycke mer hände inte på söndagen. Här kommer ett kort på en fjäril som Micke har tagit. Otroligt bra vart det.

Av Isabella - 29 juni 2009 14:50

Ja då var det ju som vanligt på fredagen när vi kulle till Innasjön.... Det skulle stressas iväg. Varför vet jag inte men tydligen har det blivit något vi måst göra enligt Micke. Väl framme klippte vi gräsmattan tillsammans, vi har två klippare. Sedan for vi och tänkte att vi skulle känna på vattnet i Knäppebo..... Men fy fan ( om man får säga så) så varmt det var. Jag lovar det var som i Vitbergsbadet. Så det vart årets dopp. Vi bada alla och sedan solade jag en lite stund, men knorten höll på att äta upp mig, så vi fick fara på en stund. Rebban ville sova hos sin kusin så det fick hon. Jag och Micke for hem . Vi såg på ett avsnitt Rederiet som Micke har haft länge , det var roligt. efter det så kröp vi ner i sängen och myste till vi somnade i värmen.

Lördag.

Vi steg upp kring kl åtta och for och fikade lyx frukost hos Farmor och Sören, till er säger jag tack för en trevlig frukost. Sedan bar det iväg till Överklinten. Vi hade ju bokat att få komma och åka hästflotte. Den enda i världen. Det var en upplevels. Kanske inte just för flotten men personerna som hadde det där. Otroligt pratsamma och skojiga, dom hade hur mycke historier som hells att berätta. Det var skit varmt ute på sjön, så tur att det inte tog så himla länge. Drykt en timme. Men det kan jag rekomendera om ni vill ha en anurlunda utflygt någon dag. Jag har nummret om någon vill ha.

Efter det for vi till Byggsiljum och fikade på Wesmans kaffe och tog igen oss lite. vi den här tiden så var kl mot ett och klockan tre skulle vi vara hos Kally ( Mickes mormor) på kalass. så vi skyndade oss hom och hann doppa oss iknäppe bo innan vi åkte på kalass.

På kalasset var vi bjudna på grillat och tårta . Man var som hungrig efter en dag ut, så det var jätte gott. Tyckte bara så synd om henne för hon hade köpt hem öl och vin som hon skulle bjuda på men det var ingen som drack, alla körde ju bil och jag och Micke har ju slutat så hon fick behålla alla. Vi åkte hem kring sju från henne. när vi komme hem så vart det inte mycke gjort. Vi såg en film och la oss kring tolv.

Av Isabella - 26 juni 2009 13:26

Japp sov fram till kl 9.15 och sedan var jag tvungen att sita upp för jag skulle på något satans möte (ursäkta mig för svordomen men jag är less på den där killen). När jag slutade på Procurator så vart man erbjuden av en firma att dom skulle hjälpa mig att söka jobb, men till saker hör ju att jag hade ju ett nytt innan jag han sluta men han tycks inte fatta det. Men i alllafall så var jag dit nu och JÄTTE trött var jag, sa där och gäspade och var allment ointisserad. Till slut förkallarade jag än en gång till han att nu är det så här....

-Jag har redan ett jobb + attjag jobbar extra ibland på boendet så jag har inte någon användning för er. Förr månade jobbade jag 201 timmar så jag orkar inte hålla på med sånt här. Tror han fattade nu. Gick ner på stan sen och köpte mig en ny bikini. Hade ju redan gjort det men den passade ju inte. Men den här gången provade jag så nu passar den, och när jag komme  till kassan så fick man en överdel gratis, så nu kan jag ju variera lite gran. Köpte även en kläning till mig på rean, 79:- det är som fått. Är hemma nu tror jag ska försöka vila lite gran så jag orkar ikväll. kommer bilder nu på Kräftan Micke och mina inköp. Kolla så vi han är där han har haft byxorna.

Vi åker till stugan iväll så det kommer ingent inlägg förrän tidigast på söndag.

Kram på er och trevllig helg

Av Isabella - 26 juni 2009 07:26

For på stan som jag sa och satte sprätt på massa pengar, som vanligt. Nä men jag köpte ett par skor till Rebecca och avmasknings medel till katten och kylbalsam till familjen och lite mat så vi kunnde äta surströming på kvällen med Linda och Jörgen. Hände väl inte så där hemskt mycke. Efter vi ätit surströming så åt vi en jätte god hallon paj. Vi kl halv sju så var det dax för främandet att fara hem och då gick jag och Micke till sängen och mysten en stund . Sedan vi kl halv nio for jag till jobbet. Har tagit en bild på Kräftan som kommer senare idag.

Har nu just kommit hem från jobbet och ska gå och lägga mig, såg ett nytt recept på fylld fläskfile som jag tror jag ska prova idag och bjuda min lilla älskling på. Är det gott kommer receptet sen

God morgon på er alla vi hörs sen

Av Isabella - 26 juni 2009 07:22

Ha ha ha min karl och din karl är ganska lika till sättet. Men det har tagit Micke 12 år innan det komme ,så håll ut några år till så kanske det kommer. Roligt att du hittat hit.

Och du som heter stina är så välkommen till min lilla sida , men vet inte riktigt om du är en vän till mig...tänker....tänker. Trornu att jag kanske vet. Hårdrock kanske är rätt?

Av Isabella - 25 juni 2009 12:54

Men STACKARS Micke !!!! Han komme hem kl 12.Han säger att det är varmare idag än igår. Hur är det möjligt....?????

Han var så varm han var tvungen att duscha och sen smörjde jag in han i solskydds faktor. Ska ta ett kort ikväll, så ni får se.

Ska fara och fika nu och sen kanske till stan med Becca.

Kram på er...

Av Isabella - 25 juni 2009 07:36

Har just kommit hem. Först i natt när jag jobbade skickade jag ett sms till Micke att jag älskade han och vara bara tvungen att säga det. I morse vi halv sju så komme det ett gulligt sms till mig , och nu när jag komme hem och lyfte på täcket så hittar jag en lapp där det står....

Längtar efter dig , älskar dig så puss puss.

Han är så gullig eller ....gullig låter så töntigt för att vara han , men han är verkligen det. Just nu rider vi på en kärleks våg och jag hoppas den håller i sig ett bra tag, hoppas hela livet.

Nä nu ska jag sov så ni som får njuta av vädret ....GÖR DET!!!!

God morgon på er.....

Av Isabella - 25 juni 2009 07:26

Hhahaha..nog fan vart jag röd.... Som sakt vi for till vitbergsbadet och la oss där och pressade från kl 11 till kl 15.30

Om vi säer så, så gick solen i moln en gång och det vara i ca 5 min! Jag ärju adopterad och har ALDRIG bränt mig, men nu har jag provat det oxå. Och inte ska ni tro att vi hade med oss något att smörja in oss med, nä vi skulle ju fan i mig bli bruna....... Ocj vilka dåliga mammaor vi var då, inte hade vi smörjt barna heller.

När jag komme hem tog det inte länge då började jag känna hur det brännde på ryggen, armarna, ansiktet och på bröstet. Men skönt var det att slappa hela dagen. Får lite dåligt samveta för att jag bara slöar och Micke den stackarn får jobba i den här värmen. Efter vi kommit hem så serverade jag nyponsoppa, fil och flingor. Sen gick jag och la mig för jag skulle ju jobba natt. Micke följde Rebecca och cykla på träningen och sen for han till JULA. Vaknade vi åtta då dom komme hem. Låg en stund och mys i sängen med Micke och sen bardet iväg på jobbet. Har varit en bra natt ....


Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards