Jag kan allt

Alla inlägg under juni 2009

Av Isabella - 22 juni 2009 00:09

Ja då har jag gjort det igen. inte varit så flitig på att skriva , men nu kommer det. Det har väl hänt en hel del, både bra grejor och dåliga.

Jag börjar väl med dom dåliga. Först på torsdag så jobbade jag på boendet hela dagen till 16.00 och när jag komme hem så hade min underbara man städat på SIN lunch och varit duktig så vi kunnde åka till stugan direk. Så jag slängde mig i duschen och tvärr snörde ner några kläder i en väska. När allat var klart så begav vi oss mot skogs. vi var väl i stugan vi 18 tiden och packade upp allting. Vi har som en tradition i stugan att vi firar alltid midsommar tillsammans med vara stuggrannar vi är fyra hushåll. Iallafall så efter vi packat upp och jag skulle ju jobba på midsomamr afton ,så tänkte jag att jag ska då banne mig ta ett gärn ikväll, så jag sprättade en flaska bubblande jordgubbs campange eller hur det stavas. Vi gick ner till grannar som satt ute för det var ju jätte fint väder. Medan kvällen gick så tog ju den där slut och Micke hade ju öl som han drack friskt på oxå. För att gör det kort så slutade det INTE bra. Det komme sprit med i bilden och jag är inte den som slutar har jag upptäck, jag slutar när det är slut. Vi vart tydligen hemskickade vi 4 tiden på morgonen och då var bråket i fulgång. Kan inte säga att jag kommer ihåg allt men en del och vi sårade varanndra rätt rejält. Så nu till det viktiga.

Vi ska sluta dricka alkohol.

Det är inte första gången det händer.

Så att så är det jag hoppas mina vänner som finns runt mig förstår och inte tjatar om att jag kan göra det när vi inte är till sammans (allså Micke och jag ) . Nej nu har vi pratat om det här och vi ska SLUTA. Är inte värt att vakna och undra vad man gjort och hur fan man har bettet sig.

Midsommar afton vaknades upp med en rejäll bakfylla och ångest. Men vi tog tag i det jag och Micke ohcsen vsr det bara att blicka framåt. Vi började kl 12 med en sill lunch ute i det förbannade kalla vädret, men det var trevligt.  Innan den var klar så var ju kl halv två och jag behövede ju sova lite , för jag skulle ju jobba natt. Men då hade ju Micke lovar Rebbe att vi skulle fara till Burträsk och vara i nått luftland som var där. Så vi for in till Burträska, men det vart inget land utan vi handlade godis och drickor. vi var hemma vi halv fyra och då gick jag och la mig. Var tvungen att sitga upp vi fem för vi skulle grilla vi sex. Kvällen vart lyckad när solen tittade fram oxå. God mat och bra sällskap. När kl vart kring halv nio for jag och jobbade och Micke och Rebbe gick in i stugan och så film.

Våran midsommar på gott och ont.

God natt på er alla där ute.

Av Isabella - 17 juni 2009 05:51

Än lever jag men det är knappt, det blir som psykiskt när man är trött, jag tänker bara på min härliga säng där hemma. Fantiserar hur sköt det är att krypa er under täcket. Men det är nära nu, bara tre timmar kvar.

Av Isabella - 17 juni 2009 00:32

Sitter på jobbet just nu och kl är inte mer än halv ett. Är trött så jag håller på att död och hungrig är jag oxå. Fan jag har många timmar kvar av det här passet. slutar inte förrän i morgon kl nio, fattarinte hur det här ska gå?

Idag komme jag slutade jag vid halv nio på morgonen och då begav jag mig hemåt, men innan jag for hem körde jag förbi min man för att tvär prata med han om idag. Han jobbar som takläggare. Allså ganska sexig är han när man ser han jobbar och har sin arbetskläder på. Men efter det for jag hem och gjorde iordning frukost. Dottter min vaknade när jag komme hem, så hon komme upp. När jag fikat klart så var jag på väg i säng när telefonen ringde. Och det var posten som hade ett paket till oss, som dom skulle komma förbi med. Vi har nämligen köp ett Wii och det var det som komme. Så jag var tvungen att vara vaken tills hon komme och lämnade det. När det var klart så la jag mig och kännd hur kissnödig jag var, men jag tänkt om jag bara somnar nu så går det över. Men det gjorde det inte, så upp igen och gå på toa. La mig igen och vid den här tidpunkten var nog kl närmare tio. Lyckade somna till kl tolv när min dotter undrade varför inte pappa kommit hem på lunch. Hon ville ju koppla in Wiiet och spela hon. Då ser jag att han har skickat ett meddelande om att han inte kommer hem på lunch. Kunde inte somna igen så jag klev upp och tog en varm dusch. sedan rullade dag på rätt bra. Jag och Micke var och uträttade en sak idag vi kl halv fem, tvärr kan jag inte säga just nu vad det var men det kommer.efter det for vi och kollade på Becca för hon hade fotbolls match. Dom van.....Grattis gumman. Hon var faktiskt SKIT DUKTIG idag.när matchen var klar var kl ca halv nio och då var det ju dax för mig att fara och jobba. Så när jag tänker efter så förstår jag varför jag är SKIT TRÖTT......

Får alla skylla mig själv.

Hej då

Av Isabella - 15 juni 2009 09:36

Ja så nu idag är det måndag. Det har varit helg och sisst jag skrev så satt jag ju på jobbet. Fick fara hem vid 8 på morgonen i fredags och bråttom var det. För kl 9 var det ju skolavslutnig. Hem for jag och duchade och gjorde mig klar. Hann precis så det var ju bra. Mamma följde med oxå. efter avslutnigen så for vi på stan och åt en lunch. Mamma bjöd Rebecca och efter det så gick vi och köpte ett smyckes skrin till henne, för hon har ju börjat köpa så mycke öronhängen nu så hon behöver det.

Efter fredagen var jag rätt trött. Hade ju jobbat hela natten och sov ingenting på dagen. Så det vart rätt tidigt på fredagkväll.

På lördag morgon skulle vi vara kl 8 i Bureå på en fotbollscup.......inte vad jag önskat men vi var ju tvugna att fara. OCH FY FAN vad kallt det var. Jag tror jag aldrig har frysit så mycket. Det blåste och det regnade. Tyvärr så förlorade dom en och spelade ovagjort två stycken, så dom komme sisst i cupen i deras ålder. Men dom var duktiga. Efter det for vi direkt till stugn. Mysigt var det. Jonas och Whan komme och hälsade på oss och grillade lite. Vädret var väl inte det bästa men mysigt ändå. efter Dom hade farit vi halv nio så for vi ut och kollade om vi såg någon älg? Och det gjorde vi oxå. En älg och ett rådjur.

Efter turen så svänge  vi förbi farfar och Molly och små pratade. Sedan var kl nog vi elva på kvällen så då for vi till stugan och sov.

Vakande på söndag av att det regnade otroligt mycke. Packade ihop alla grejor och fikade. Sedan städade vi ur stuga och begav oss mot stan.

Väl hemma vart det inte gjort så mycke vi myste på jag och Micke och Rebbe var med sin kompis. På eftermiddagen komme Camilla förbi och hälsade på en lite stund. skvallrade lite med varanndra och sen for vi och köpte en LOST box. så på det hela kvällen tills vi somnade.

Sen har det hänt något som är lite hemligt, men om vi säger så här så kommer ni att få veta snart. Och det kommer kanske att bli stora förändringar.

Jag återkommer om det när jag vet er.....

puss

Av Isabella - 12 juni 2009 05:05

Jo det är ju idag. Tyvärr så sitter jag på jobbet och hinner just så pass hem till den. I år så får dom bara ha en förälder med pga av platsbrist...jätte dumt men sant. Så Rebbe valde mig. Så nu när jag slutar så måste jag skynda mig hem och byta om och sedan springa till den. Jag hinner heller inte se hur hon kammar sig innan hon går. Om vi säger så här så är vi inte så överens om hur man ska se ut i håret. Men jag hoppas hon tar ett klokt beslut. Jag kommer att vara skit trött och efter det vill min mor bjuda på en lunch på stan så undra när jag kommer att få sova? Undra vad jag ska ha på mig oxå????

Jag var i går och köpte ett par jeans och så hittade jag några leggingd som ser nästan ut som det är läder, jag tror det blir dom och en tunika.

Jag ska försöka sätta in mer bilder sen.

Hej då.......

Av Isabella - 12 juni 2009 01:20

Ja nu har jag inte skrivit på hemskt länge. Jag är ingen proffsbloggare precis. Stockholm var bra. Var ju ner på min ett års kontroll. Och läkaren min sa så här , efter dom mäta mig runt magen och tagit en vikt och en massa prover.

- Ja Isabella det här ser ju riktigt bra ut , du är nu NORMAL viktig. Jag bara satt helt tyst och tänkte. Är jag normal nu...... jo det är jag.

Känns jätte bra, men jag sa till läkaren att jag ville kanske gå ner 4-5 kg till, men det tyckte då inte han, för då kunnde jag få svårt för att gå upp i vikt om jag inte stannade av. Ja sa jag det har jag då aldrig varit med om. Men jag är nöjd. Efter besöket där drog vi till city och strosade dör en stun , sen drog vi oss till Naturhistoriska musset och gick där några timmar, för att senar på eftermiddagen fara till min extrasyrra. Var trevligt vi gjorde inte så mycke men vi har haft det bra. Bil färden hem var en mindre pers..... Vi hade ju mammas bil och det är en lite nätt Skoda. Vi skulle åkafem hem. Vart ganska trångt och obekvämt men det gick en då. Vi komme hem natten mot söndag och stackars Micke och Rebbe vart tvugna att gå till jobbet och skolan, medans jag fick sova ut. I veckan har det inte hänt så himla mycket. Det vanliga städa, tvätta, lagamat och stor handlat mat. Jobbar min sisst natt nu i natt och det känns skönt.Det ända som är nu att jag är förkyld. Har som snor hela tiden i en näsborre. Och det hjälper inte hur mycke än jag snyter mig det kommer bara mer. Jag tror i morgon jag ska överraska min man med att ha på mig min korsett och strumpeband som jag köpt, kan bli lite mysigt.

ska försöka bettra på mitt skrivande.

Kram på er

Av Isabella - 4 juni 2009 08:08

Ja nu har jag inte blogat på några dagar. Beror på att jag har haft det jag gör om vi såger så. Gick ju av nattpasset i måndags morgon. Komme hem och sov ungefär till kl 12. Sedan for jag ut och käkade lite lunch. Medan s jag var på stan så tänkte att nu jävlar ska jag köpa mig springarskor..... Och det gjorde jag. Dom hittade jag på Intersport. Jag har aldrig köpt ett par ordentliga skor men nu ska jag försöka börja jogga lite lätt. Tänkte göra det på tisdag kväll. På tisdag på dagen så jobbade jag hela dagen. Slutade kl 16.00 och Rebecca skulle ha gradering på teakwoondoon kl 16.30 så det var bråttom bråttom. Iväg utan mat ,för vi tänkte ju att det tar väl inte mer än en timme en och en halv så skulle det där vara klart. Men herre gud vi var inte hemma förrän kl 21.00, Men som tur vara så klarade hon graderingen. dom skulle sparka av en planka oxå. Gick bara fint. I Onsdags så steg jag upp kl 6.00 med min man som for på jobbet, själv började jag tvätta , städa och så bytte jag sängkläder i alla sängar. Torkade alla golv. Var väl klar ungefär till kl 12. for och åt mat med Camilla. Sen shoppade vi en ny sommmar jacka tll mig. Komme hem vi tre på eftermiddagen. Började jobba kl 16.00 Var på jobbet igår kväll till tio för det var kaous. Idag är jag ledig men ska packa lite grejor för ikväll åker vi till Stockholm. JJIIPPPPIIII vad jag längatar. Så nu kommer jag inte att skriva på några dagar men vi ska görsöka lägga upp lite bildet den på resn. Ni får ha det så bra så länge.

Av Isabella - 1 juni 2009 00:27

Japp så är det. Nu har jag väntat alldeles för längen med det. Det är just över ett år sen jag opererade mig och om jag skulle ha följt läkarens råd så skulle jag ha börjat med det redn för 10 månadersen. Men vem fan vill det när man går ner ändå??? Men som ni kanske har sett så har jag köpt en riktigt dyr sportbh i helgen så nu ska jag komma igång.

Sen mina matvanor sviktar ganska mycket. Jag äter ju skit fortfarande fast jag inte borde det, men jag orkar ju inte så mycket. Men jag känner att jag måste skärpa till mig nu ,så nu hade jag tänkt börja med det idag.

Sitter nu på jobbet och jobbar min sissta natt, sen är jag ledig i tio dagar. Skit skönt. Tänkte försöka vara ute och gå och KANSKE försöka springa lite, vi får väl se. Man kanske skulle göra upp ett tränings program som man försöker hålla så gott det går. Jag har du bestämt mig nu för att godis äter man bara på helgen!!!! Och där med basta...Isabella!!!! Så nu när jag jobbarn att har det blivit godis varje gång och det är ju inte bra. Men det är som lättsamt när man nästan bara sitter och ugglar, att äta lite snacks. Jag röker ju oxå det har jag ju försökt att sluta med flera gånger och det har ju gått så där hihihihih. Men sisst höll jag upp i sex månade. Hur dum är man som börjar om igen. Men nu har jag haft ett datum länge jag ska sluta, jag har inte sagt det till någon , men jag kan säga att det är nära nu..... Ni kommer att få föja min tränings och röknings kalender senare. Tänkte jag kanske kan få lite stöd från cyber världen när det inträffar.

Morsdag har det varit idag....vilken skit dag va. Ingen där hemma sa något och varje morsdag hoppas jag att dom ska ha hitta på något eller laga något gott till mig, men NEJ. Jag blir så besviken på mig själv att jag är så JÄVLA DUM att jag hoppas varje gång. Jag fick laga min egen mat och sitta med en karl som inte sa ett ord...så roligt vart det. Men jag måste väl innse att han är inte lika brydd som jag om att göra någon glad. Jag vill inte ha några presenter men jag vill känna mig speciel den dagen eller uppskattad.

Skit samma nästa år så ska jag FÖRSÖKA att inte hoppas.

Ska kolla lite tv nu men vi höres i morgon eller idag på dagen när jag vaknat....kram kram

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards