Direktlänk till inlägg 21 december 2009
2 dl grädde
2 dl ljus sirap
2 dl socker
1-2 dl polkagris godis
4-5 droppar pepparmints olja
2 msk smör
Koka upp grädde, sirap.socker Till smeten klara kul provet och det är då minst i 30-40 min på svag värme. Under tiden krossar man polkagris godiset. Jag körde det i den mixer, men det går i mortel oxå. Men i små bitar ska det vara.När smeten har klart kulprovet tillsätt pepparmintsoljan, godiset och smöret och röröom ordentligt. Sedan fördela upp det i knäckformar.
Det här är nog den godaste knäck jag smakt.
Men vilken känsla. Klev upp och drog på mig jobb kostymen. Att bara gå till jobbet och bara göra saker som folk mår bra av är ju fantastiskt. Ingen som ringer och vill byta rad, eller att man ska fixa folk som vill jobba. Att måsta trycka ihop en pla...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 | 4 | 5 | 6 | ||||
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | |||
14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | |||
21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | |||
28 | 29 | 30 | 31 | ||||||
|