Jag kan allt

Alla inlägg den 3 maj 2010

Av Isabella - 3 maj 2010 05:10

Hej.

Jag skriver detta brev som ett hej då till alla min fantastiska läsare och alla mina vänner som kommer att fundera på hur jag kommer att ha det.   

Jag sitter nu på jobbet och räknar bara ner timmarna.Har fixat med det sissta. Kommer att måsta ringa A.kassan från arlanda.

Så här ser in res väg ut ungefär.

9.50 Skellefteå- Arlanda

17.55 Arlanda- Fraknfort

22-9Frankfort- Brassilien

10-13 Brasilien- Chile   

På ett ungefär så kommer respalanden att se ut så här. Men vad jag vet säkert är att vi landar vid ett i Chile i morgon.  Jag har fixat så jag kan ringa hem oxå. Men jag har bestämt att jag kommer bara att ringa Micke. Och jag undanber mig att någon ringer till mig, när det nämligen är jag som betalar...hahahaha. Så vill någon kolla hur det går för mig så ringer ni Micke. Eller så kollar ni in här någon gång då och då....kommer vi över en dator så uppdatera jag självklart hur det går för mig.  

Det som är bestämt och vad jag vet säkert är att på fredag kl 10 Chilensk tid kommer vi att träffa min mamma i Conceptin. Jag har lovat Micke att ringa när jag kommer fram till Chile i morgon och på fredag efter jag träffat mamma. Sedan kommer jag ju att ringa mer ,men det är vad vi har bestämt iallfall.  

Så nu till mitt hej då till er.

Jag vill passa på att tacka alla människor och vänner son verkligen har stöttat mig i denna resa. Jag tror inte jag har fattat att så många har följt med min resa fram till nu. Känns verklien jätte roligt att så många bryr sig och funderar. Tack så hemskt mycke. Jag kommer att sakna alla er och mina vänner att ringa till. Men jag kommer ju hem. Många frågar ju hur det känns för mig nu. Jag må säga att jag vet inte....detta är så himmla stort för mig så jag vet inte. Just nu är jag bara tom och tankar snurrar och jag fattar nog inte riktigt än att jag ska få träffa min mamma snart. Mycke bilder ska tas och jag ska instruera David på min kamera. Tycker som lite synd om David. Han ska både vara tolk, kamera man, och sällskap...hahahahh  

Nä nu sk jag fika lite frukost och jobba lite. Sedan om 1½ timme slutar jag och då bär det i väg hem och duscha och vänta på Jörgen som kommeroch hämta mig, sedan till David och sedan iväg mot nya äventyr........och ett nytt kapitel av mitt liv.

OM , jag säger OM det skulle hända något så vill jag att ni ska veta att jag inte kommer att tänka på er det sissta jag gör...jag kommer att tänka på min familj, MEN ni kommer inte långt efter det..hahahah. Kram på er alla nu och vi hörs sen när jag kommer hem den 18 maj

Hej då.....      

Av Isabella - 3 maj 2010 04:56

Söndag. Ja jag kom hem och kröå ner i sängen. Men sov det gjord jag inte. Jag och Micke hade bestämt att vi skulle fara ut och kolla in lite loppisar. Så att så vart det. Men dom började inte föränn kl 10. Så vi låg bara i sängen och kramades och myste tills det vart dags att kliva upp. Jonsa följde med oxå (eller vi följde med han).   Jag gittade två fynd. En sådan här lång munk jacka svart för 40 kr, och den var alldeles ny oxå. Perfekt. Dom kostar ju nya 249 på Gina. Sedan hittade jag tre olika stora ramar, vita och fina för 30 kr. Micke han handlade serie tidningar. en massa jätte gammla och roliga. Väl hemma igen hade jag och han och Rebecca blivit hungriga. Så vi åkte och handlade på X-ett. Vad sitter inte bättre än ett Buremål.   

Hela dagaen har Micke varot vi min sida, för han sa att ha ninte ville missa en sekund av tiden vi hade kvar med varanndra, gull prick. Efter maten var det dags för att lägga sig i sängen. Så vi la oss och slog på Varuhuset och låg och bara slötittade och myste med varandra   

Kl 18 var det dax  för lilla gumman att fara och träna fotboll så då bar det iväg mot träningen och jag och Micke fördrev tiden på ICA Maxi. Inhadlade inte något specielt men lite fralla så när vi kom hem så gjorde vi varma mackort och satt fram för soffan tillsammans allihop.

Sissta timmen hemma med Micke var jobbig. Vi kramades och pussades. Det jobbiga var att se han så lessen. Viss är han glad för min skull, men det kan ju vara jobbigt en då. Själv tycker jag det  alltid är lite jobbigt att lämna dom, jag är ju som en lite hemma människa. Men klockan slog jobb dax så jag åkte iväg. En helt underbar dag med familjen. Men mycke snasck och skräp mat.  

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards