Jag kan allt

Alla inlägg den 25 maj 2010

Av Isabella - 25 maj 2010 21:13

Tjin på er....

Nu en ny härlig dag har gått och jag har sovit en stund. Vaknade vid tolv och kände ett STORT behov av att klippa mig.   Som ni kanske har förstått vid detta lag nu , så när jag vill något måste det göras DIREKT. så jag hoppade in i duschen och begav mig till Coop. Där har ju Huvudsaken öppnat upp en ny frisering. Redan på vägen dit försökte jag ställa in mig på att dom inte hade någon tid idag. Brukar alltid vara så när jag vill något. Men vad upptäcker jag när jag gör den berömda entren.....ÅÅÅÅ alldeles tomti stolarna och dom stod bara och väntade på mig....hahahahah  

Så det var bara att slå sig ner och berätta hur jag ville se ut. Alltihop slutade med att jag har klippt en rockig frisyr och färgat det i tre olika färger. Mycket snyggt har jag fått höra från alla utom min dotter.

Men mamma varför klipper du dig så fult, så tur att du redan har varit i tidningen, annars så hade det blivit pinsamt..hahahahah  

Jaja, var inte klar för en halv fem så då var det bara hem och laga mat och pyssla om Micke. Han har fruktans värt ont i revbennet idag. Men han får smatidigt skylla sig själv när han inte stannar hemma från jobbet någon dag. Kvällen har varit bra. vi har legat i sofforna. Vi drog bort bordet i mellan och satte ihop dom, du kunde vi ju mysa lite samtidigt.

Sitter nu på jobbet och njuter av tystanden och så kolla in tv lite. Vi hörs i morgon men nya äventyr och händelser....

Kram på er alla

Av Isabella - 25 maj 2010 05:14

Ja det var en bra helg i helgen.Det var ju tänkt att jag skulle jobba, men eftersom jag har varit sjuk så blev det ju att farbror doktorn ick bestämma att jag inte skulle jobba. så jag har ju fått vara hemma och bara rå om familjen. På lördagen som ni vet var ju Micke och Jörgen och paddlade kanot i fem mil. Super duktiga tycker jag att dom var. Av 27 lag så kom dom in på 7 plast. Till råga på allt så var det tydligen 14 lag som bryt, för att det var för falrigt och för myck vatten.Hahahahah Micke var stolt när han läste det igår och tyckete nog att dom var hjältar, men jag sa att dom har inte förståndet att bryta. Men men i mål kom dom och dom var duktiga. Men det var med blod, svett och många bad dom kom i mål med.  

Micke har skadat revbenet och Jörgen hade en långt märke på magen. Men Grattis killar ni har varit jätte duktiga och otroligt snabba. På kvälen vart det att grilla och sedan hem och in ta soffan.

Söndagen var ju bara så himmla härlig. Det var sol och varmt. På förmiddagen var vi runt på olika loppisar. Och vad köpte inte vi då ????  Jo en alldeles egen tuggumiautomat. så nu har jag en egen där hemma. hur coolt är inte det då....hahaha

Sedan på eftermiddagen tog vi cyklarna och for in på Rovön med filt, bullar och färska hallon och la oss och bara mös med varanndra. Fan vad härligt. Det är livet att ha det bra med varanndra och kunna njuta av varanndras närvaror.

      

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards