Jag kan allt

Alla inlägg den 30 maj 2010

Av Isabella - 30 maj 2010 22:32

Idag är det morsdag, och jag har inte varit till min mor. För att hon skulle vara bortbjuden. Men det är helt ok för att vi träffas säkert i morgon. Jag vill en då passa på att säga några ord till mamma. Tack för att du finns, Och jag är otroligt glad att det vart just du som vart min mamma. Bättre mamma kan man inte ha fått. Du har alltid funnit där för mig, fast jag säkert har varit en skit unge i bland. Nu när man är mamma själv så vet jag att det inte är lätt jämt och man kanske inte gör rätt val jämt, men man gör så  gott man kan och man älskar sina barn i alla lägen. Det har du gjort för mig och du ska veta att jag älskar dig mamma.

Grattis på mors dag mamma och i morgon kommer jagöver en stund efter jag sovit klart.......  

Av Isabella - 30 maj 2010 07:02

Hej på er alla mödrar och killar....

Idag är det morsdag och jag vet inte vad denna dag har att erbjuda....  

Det ända jag vet är att Micke ska till laga vitlöksmarinerad strutsfile´r med klyftpotatis. kommer säkert att bli jätte gott.  

Idag är det jätte många loppisar oxå som jag skulle vilja gå på, men jag vet inte....är skit trött erfter natten och skulle verkligen behöva sova ordentligt. Flera timmar i sträck och inte två timmar här och två timmar där.

Men det är ju så otroligt roligt att fara på loppisar oxå. Vi får väl se vad som händer sedan jag kommit hem. Hade tänkt mig att baka en tårta till dagen till ära oxå. Men vi får väl se hur mycke jag hinner. Micke säger att jag ska bara få sova idag och ta det lungt. Känns skönt men jag vill ju oxå vara med han..... får se hur det blir. Nä nu sk jag plocka ihop allt här och sedan jobba färdigt.

vi hörs sen ..kram på er    

Av Isabella - 30 maj 2010 06:43

Kom hem och la mig direkt i sängen. fick sova till kl halv tio. Då var vi tvungna att fara och hämta Rebecca som var på fotbollsläger i Lund. Vi föräldrar skulle städa, men när vi kom så var det redan städat. Sedan på schemat stode ko-utsläpp i Frostkåge. Och en massa olika loppisar på vägen dit. Så att så vart det. Vi begav oss mot den stora vida världen i den lilla lilla 360 som tyvärr läcker lite vatten nu så den kokade en tvärr stund. Tyvärr så hittade vi nigenting på loppisarna och lika bra är väl det så man inte drar hem mer skrot än vad man kan behärska...hahaha  Men åter till kossorna, vad glada dom blir när dom får komma ut. Det riktigt sprätter i benen på dom och dom springer som om dom aldrigt har  gjort det förr. Roligt att se. Och det varJÄTTE mycke folk som ville se. Mest var det ju barnfamiljer med små barn men även som utan barn. Här kommer det några bilder på kossorna.  

    

Jag vet inte hur det kunde komma sig, men Stålmannen var oxå på plats och hjälpte till med att släppa ut kossorna. Tur dom hade en sådan star karl när det var dax att fösa ut kossorna i hagen, annars vet jag inte hur det skulle ha gått...

    

Efter denna utflykt så for vi mot Skellefteå och hemåt. Jag hade ju jobbat och var väl inte piggast och lite grinig har jag förstått. Men hem och jag fick lägga mig igen i den sköna sängen. Sov fram till halv fem och då väckte Micke mig för då hade han lagat mat. Tack så snällt avdig gubben. Dessutom hade han varit och stor handlat själv. Så då slapp man det oxå. Känns som man leverett lyx liv lite nu. Det hände vä linte så mycke mer, lite tv och sedan iväg och jobba.

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards