Jag kan allt

Alla inlägg den 28 maj 2010

Av Isabella - 28 maj 2010 07:19

Hej på er allihop. nu har jag inte skrivit på någon dag men nu kommer det. Veckan har ju rullat på och det är skönt som tusan att livet är som vanligt nu. Jag jobbade ju natt mån och tis och kom ju hem på onsdags morgon. Tänkte ju då i min ensammhet vad skönt det skulle vara att vara ledig på torsdag. Men ack vad jag bedrog mig. Jag vaknade i går kl halv sju att telefonen ringde. Jopp det var kommun. Dom ville att jag skulle jobba hela dagen. Så, så vart det. Men trevligt. Det var längesen och allt roligt att träffa dom gammla. Visst  finns det jobbiga vårdtagare i bland men i det stora hela så är ju dom flesta veldigt trevliga och hemskt tacksamma. Ofta har dom mycke att berätta om livet dom levt och man kan lära sig mycke om livet.  

Så igår vart det jobb och på kvällen var pappa förbi med Mimmi. Hon ska vara här i två veckor för dom är utomlands. Så just nu är vi hundvakt.   

Dagen som sådan blir väl inte så himmla underhållande....om nu jag inte träffar på BJÖRN som tydligt halva Skellefteå har gjort.....hahaha

Nä men lite tvättning, lunch med Mia kanske, sova lite, äta middag och sedan fara med Rebecca på fotbollsläger. Inte för att hon kan spela men hon kan vara med och kolla på. Så vid fem i afton ska vi vara där och baka pizza med barnen.  

Hon var förressten till läkaren igår. Hon får ta bort gipset vecka 24, men spiken hon har i armen ska sitta kvar och hur länge det vet jag inte riktigt. nä nu ska jag till tvätt stugan och sedan ska jag kanske ta någon bild på mig själv så ni får se min nya frisyr.

Kram kram på er så syns vi.

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards