Jag kan allt

Direktlänk till inlägg 20 november 2011

Norge

Av Isabella - 20 november 2011 10:14

God förmiddag mina läsare och vänner 

Nu har vi kommit hem från det hemskt fina Norge. Jag tror alla i som läser detta VET att vårat grann land är ett otroligt vackert land, så jag behöver väl inte skriva någotom det. Resan började på fredagmorgon.

Lunchen stannade vi och åt i Arjeplog på en resturant/pizzeria/Frasses/pub som hette Harrys. Har ni vägarna förbi och är hungriga rekomenderar jag verkligen att ni åker in. Dom har lunchbuffe och det var mycke mat och jätte gott!! Dom får 5 späckhuggare av 5 !  

      Sedan var det mot Norge som gällde. En komisk sak som inträffade var att tydligen så fort vi alla satte oss i bilen så fick alla tillfälligt talfel, ingen kunde prata ordentligt. Vi sa fel saker och hörde otroligt fel ibland, och detta resulterade i många skratt.

Just innan vi åkte över gränsen var det dags för en piss paus för herrarna. Och vilken lycka, för tydligen stannade ni i "Lemmel landet! Så jävlasöta varelser. Såg precis ut som hamstrar fast lite tjockare. Och det roliga var att dom var inte speciellt rädda heller. Tyvärr är dom rätt snabba så jag fick inte riktigt någon klar bild av dom.

   

Stina och Nicke in fanns sig diekt i lemmelns regeler så dom förljde efteter dom och jag fick säga till dom att in gå för långt!! Hahaha...nä jag skojade   

   

Väl framme var det enda som kretsade i våra skalla ....

Prio 1. Bajsa

Prio 2. Käcka in

Prio 3.ÄTA

Prio 4. Dricka några öl.

Efter mag tömingen ocj in checkningen slog det oss rakt i ansikte hur jävla dyrt det är i Norge.

Turen i oturen så låg det en ICA alldeles granne med hotellet, så vi knallde över dig och köpte öl,cider,godis och läskt. Betydligt billigare än att köpa på hotellet men DYRT ändå.

Sedan vart det mat på hotellet. Vi hade hört det skulle vara SUPERGOD mat där men vi beställde hamburgetallrik och Chiken nuggets tallrik och NÄÄÄ det var inte gott. Ingen kryddning och nuggetsena var in änns friterade!!  

Så dom fick 2 späckhuggare av 5 fär maten.

Sedan begav vi oss alla in i vårt fina hotellum med öl och cider. Det var hemskt lugnt. Vi spelade "vem vill bli miljonär" till typ kl 22.00 och sedan var det dax för sängen.

     

 Dagen efter vär det dags. Började med frukost, som vart helt okej.

 

 Sedan fick vi på oss flyt overaller och så drog vi ut på havet. Vi hade jätte tur med vädret.

   

 Tyvärr fick vi inte se några späckhuggare, men vi fick se otroligt vackte vyer och många "havs örnar"   

Vi var ute i cirka tre timmar och letade dom men ingen lycka. Känns kanske lite tråkigt , men vi hade inte heller förvännta oss att få se någon. Tydligen är det just nu bara 20-25% chans att få se någon, och så hade dom sett förra veckan, så vara chanser var ju minimala. Men vi har haft skit roligt alliop.

 

   Vattnet är HELT KLART!!! ORTOLIGT!!! En sjöstjärna av många som vi såg. Rätt stora var dom oxå!

 

Berg, berg och berg. Nästan som i Chile. Man har bergskedjan runt sig. Vackert!!!

       

Så komme vi till "havsörnens" revir. Otroligt vacker och STOR fågel. Båt nissen hade med sig fisk och snörde ut så vi fick se när den fök ner för att hämta. Är inte så lätt att ta i rörelse för mig som inte rikigt har lärt mig det än men lite bilder vart det.

     

Resan av slutade rätt snopet på Harrys igen i Arjeplog, med punktering. Men med två karlar fixades det direkt.

 
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av Isabella - Måndag 22 april 21:01


God morgonIgår var det varit dagen D. Igår var det dagen jag har fått börja jobba lite. Jag har fått andra arbetsuppgifter som jag klarar av att göra utan att andvända min arm. Jag ska lära mig samordnar jobbet. Som samordnare samordnar man dagen för...

Av Isabella - Onsdag 17 april 09:33


God morgon     Onsdag har börjat och jag har idag sparkat mig själv i röven och klev upp vid 7 och ställde mig på löpbandet för att göra bort mina 3,5km. Jävligt mottvilligt kan jag lover er det var, men jag gjorde det.  Jag har nu väntat i ca 4,...

Av Isabella - Tisdag 16 april 19:18


Allså man blir ju fundersam och irriterad, när man hör hur människor gnäller och ser problem i saker som inte är problem. Nu går Kommunal ut i strejk! Dom gör det för att vi alla som jobbar inom vården (med äldre) och dom som jobbar med barn ska få v...

Av Isabella - Måndag 8 april 10:10

Förra veckan vaknade jag och kände jag var irriterad över vissa saker som inte har fallti på plats för mig. Lite saker som inte har återkopplat till mig, lite saker som man kan känna sig besviken på. Så jag tänkte att jag skulle göra ett "gnäll inläg...

Av Isabella - Tisdag 2 april 10:30

Ja men nu gott folk har vi gått in i April månad. Detta innebär att jag har nu haft vägning igår. Blev inte som jag tänkte mig. Vågen har gått upp 1,7kg. En jävuls besvikelse infann sig. Men så ser sanningen ut. Jag vet att denna månad så har vi ha...

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17 18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards