Direktlänk till inlägg 28 november 2011
4-5 bakpotatisar
1 creme fraiche
1 bit mögelost (välj en med lite smak)
organo,basillika, salt och peppar
riven ost
Börja med att dela på potatisarna i halvor.
Lägg dom på en plåt och in i ugnen på 200 grader i tills dom är mjuka helt.
Det tar ca 30-50 min beronende på hur stora dom är. Ta ut dom och gröp ur som FÖRSIKTIGT så att inte skalet går hål på. Potatisen som du gröper ur lägger du i en bunke med en klick smör och rör om ordentilgt, så att det nästan blir klumpig potatismos.
Smula ner mögelosten i creme fraichen. Salta,peppra och ta gärna rikligt med oregano och basillika.Rör ihop allt och blanda sedan med potatisen.
Nu tar du dom tomma sklen och fyller dom med potatis röran igen. du kan om du vill strö lite riven ost på topparna.
In i ugen igen i ca 15-20 min. Bara så dom blir varma igen och röran har fått lite färg på topparna.
Allså detta är nog banne mig den godaste potatis jag ätit.
REKOMEDDERAS STORT PROVA FÅR NI SE!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
6 | ||||
7 |
8 |
9 |
10 | 11 |
12 | 13 | |||
14 |
15 |
16 |
17 | 18 | 19 |
20 | |||
21 |
22 | 23 | 24 |
25 |
26 |
27 |
|||
28 | 29 |
30 |
|||||||
|