Jag kan allt

Alla inlägg den 3 maj 2011

Av Isabella - 3 maj 2011 21:43

Hoj

Tänke inte att tråka ut ermed att redovisa denna dag för det har inte hänt ett skit.

Ett roligt fenomen var att vi åt köttbullar hemma idag , och jag brukar göra mina egna köttbullar. Men idag har mamma kommit med en påse för ett tag sen, så vi skulle äta upp dom. Iallfall är att min hormon dotter ko´m hem efter träningen och var su och arg och sa att hela hennes dag SÖG RÖV. Och hon skulle då minsann inte äta dom där köttbullarna om dom inte var hemma gjorda.   Jag bestämde mig för att inte bry mig och jag orkade inte starta upp något bråka så jag lät henne vara. Hipps vipps så hade hon ätit en tallrik och så tog hon lite till. Kanske inte så roligt för er att veta men för mig som lever med denna hormon barn/kvinna är det en seger. Så min nya strategi är att sluta göre en konflikt direkt ,utan vänta och se om det ge med sig. 

Sedan i natt tänkte jag att det var dax för en ny look på min blogg så i morgon när ni kommer in till mig kommer det att se annorlunda ut.

Sov gott på er alla och dröm om mig     

Av Isabella - 3 maj 2011 07:08

Tja och god morgon.

Dagarna bara springer fram och det är redan MAJ ! Idag är det precis ett år sen jag påbörjade min första resa ner till Chile för att träffa min mamma och syskon för första gången.

Det är det  bästa jag gjort, men det tror jag ni redan har fattat. Idag har jag börjat morgonen med en LYX MACKA. jo nu mina vänner kommer det...... 

Grov limpa med falukorv på ! Men det ska vara super tunna skivor av korven, och en kopp varm te. Super duper gott var det och man blir så glad av detta. Är på jobbet än men snart slutar jag och då väntar nog sängen där hemma på mig. Hoppas Micke har haft öppet fönstret i natt så det är svalt och skönt i sovrummet.

Inatt satt jag och funderade på om jag skulle göra ett inlägg om Bin laden, jag letade bilder på han för att lägga in tillsammans med inlägget , men då började jag tänka.

- Tänk om hans skit anhängare är helt jävla maniska och vill döda mig för att jag yttrade mig i saken? Dom kanske söker upp en och misshadlar en eller spränger en ( det verkar ju vara deras speciallitet) ! Men sedan tänkte jag om att det skulle ju inte gå, för att hela satans världen skriver ju om han just nu och hur så dom då hitta lilla mig?   Och sedan tänkte jag ....

- Men är han verkligen värd att skriva om, denna människa som förmodligen var ensam och övergiven som liten, misshandlad och kanske till och med uttnyttjad sexuellt. Hans enda sätt att hävda sig har nog varit att sätta skräck i folk och döda.

Men trots detta så har man ju inte så himmla stor sympati för han, och att han redan är sänkt i havet var ju bra. Men bara han inte är som "Jason"

och kommer tillbaka varje år för att döda?   

ja nu är då hans liv slut och man kan ju hoppas på att världen blir lite bättre, men tyvärr tror jag inte det. Det kommer hela tiden en ny idiot som vill visa makt.


Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6
7 8
9 10 11
12
13 14 15
16
17
18 19
20
21
22
23 24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards