Jag kan allt

Alla inlägg den 14 maj 2011

Av Isabella - 14 maj 2011 20:52

Allså hallå min vänner. Idag har det varit en stormig dag. Vi har nämligen varit till Luleå på loppis. SVERIGES största loppis ska ni veta. Och jag tror verkligen att det är det. Morgonen började med att vi fick stå i en LLLÅÅÅNNNGGG kö in till loppisen på 40 min. Dom första som komme sig in SPRANG som några galningar.  Allså först tänkte jag:

-Fan måste man springa in? Alla vekade ju göra det?

Men när det vart våran tur så hade folket lugnat ner sig lite. Men jag kan säga att jag vet nu varför dom sprang. När vi komme in så var det ju inget slut på loppisen. Det var hur stort som helst!!!! 

Det var bara att gå gång upp och gång ner.Ett evigt tacklande och knuffande som vanligt.Även om vi inte stannde vid varje bord och gick på rätt fort så tog det oss 2½ timme att gå igenom allt. Till råga på allt fick jag oxå förlossningsvärkar mitt i alltihop och funderade nästan på om jag skulle föda ut en lite bebis i byxan. Men näää så ver det ju inte men det kvinnliga var på g som vanligt. Men detta gjorde att jag fick förbaskat ont i ryggen.  

Efter loppisen drog bilen mot Luleå centrum för en mat bit. Jag ,Micke och Anette enades om att vi tog en kebab på "Kebabuset" , jag kan verkligen rekomendera detta ställe. Man kan nämligen beställa barnportioner fast man inte är barn. Ett STORT pluss till dom.Innan vi for hem så for vi en på en asieatisk butik som sålde allt möjligt roligt och konstigt. Och jag var bara tvungen ta kort på denna skylt som vi hittade.....   

  Kalkon KLABAR !!! HAahahahahaha roligt ....

Sedan raka vägen hem och hopp i sängen direkt. Och jag kan säga så att jag sov ända fram till sju. En lyckad dag och jag känner mig nöjd.

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6
7 8
9 10 11
12
13 14 15
16
17
18 19
20
21
22
23 24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards