Jag kan allt

Alla inlägg den 13 maj 2011

Av Isabella - 13 maj 2011 23:32

Ja hoj på er vänner... eller om vi tar det på spanska Hola mi amigos !

Denna dag har varit precis som jag skrev..... FREDAG DEN 13 !

Egentligen började detta redan igår lite smått. Jag skulle ju baka. Gick ju så där med det. Jag glömde sockret, tappade en massa saker i golvet. Morgen fortsatte på samma sätt. Tapp dag som igår. Har föresten varit in till stan och hämmtat ut mina glasögon idag oxå. Så nu kan jag stoltsera med att jag är "glasögonorm" IGEN. Men denna gång med stolthet. Känner mig riktigt snygg i mina nya brillor. Sedan hem och göra ett otrevligt samtal, handla till dagens bak. Det var ju inte riktigt tänkt att jag skulle baka idag , MEN Rebecca har match på söndagmorgon kl 8.00 och det är vi som ska ha fika. Så det var att jag skulle slänga ihop två långpanne kakor. Gick ju så där det oxå. Tappande vart ju ultimat under tiden. Jag hade för lite florsocker och var tvungen att ta min "jolly jumper" till coop mitt i baket, pluss att första "kakjävuln" gick sönder när jag skulle slå den ur formen !!!!!!   Pluss att jag stressade med tvätt under tiden!!!

Sedan kom det hem en trött och sur tonåring som hade varit på träning och hade PANIKEN för att hennes kläder inte var torra än. Hon skulle ju på disko !! Skrek och gapade, diskot började kl 19 och hon var hemma vi 16.10   

Ja visst tänker ni som mig..... men lugna ner dig lilla hormon tjej...du hinner. Jag hade under tiden hon var på träning vålds bakat pizza som var exakt klar när hon klev ut ur duschen. Allt för att inte det skulle bli något liv, men men det vart det endå.....skit skit fredag den 13.

Så nu när man äntligen fick komma sig till jobbet känns det bara skönt. Lugn och ror och jag kan skratta åt allt egentlign.

I morgon bär det av mot nya mål. Svergies STÖRRSTA loppis i Luleå.

Har laddat med alla pengar jag har. Trevligt och jag läntar. Så nu har ni min dag. Bjuder på ett kort av min bebies som jag tog igår.

Visst är hon söt..........

 

  

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6
7 8
9 10 11
12
13 14 15
16
17
18 19
20
21
22
23 24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards