Jag kan allt

Alla inlägg den 3 augusti 2011

Av Isabella - 3 augusti 2011 20:23

Tja jag har glömt musen hemma   

Jag är inte så mordern så jag känner mig bekväm att använda den där ´lilla fyrkantiga saken på datorn dom man ska dra fingret runt på! Jag drar för långt och sedan trycker jag väl för hårt eller för löst och ja ni fattar nog.  

DEtta kommer inte att hända igen. Iallafall idag så har jag städat och skurat och fixat mat. Moa och Glenn har varit förbi oss. Dom har tittat på en lägenhet hemskt när oss, så får dom den blir vi som typ grannar  

Sedan grillade vi och åt tillsammans. Då kom vi på att Glenn och Micke kan vara hemma män åt mig och Moa. Så vi började planera vad deras dagar skulle gå ut på. Det vart typ....spendera fruarnas pengar, blodera håretoch att ta sig ett smeknamn var. Glenn har redan fått ett " mr chihuahua" och Micke har vi bara förslag än men ett namn kommer.   

Måste tyvärr göra er besvikna, men jag har inte hunni scanna in några bilder idag. Men i morgon blir det bilder det lovar jag. Nä nu har jag inte tid eller lust att skriva mer så vi får höras sen.....

Hoj på er

Av Isabella - 3 augusti 2011 08:16

Känner mig SÅ himmla glad idag.   känner mig så glad att jag nästan vill hoppa upp och ner och skrika "jippi" !

Dagarna har sprungit fram och jag har haft dom stora spendera byxorna på. Allt började på måndag. Tog min dotter och hennes kusin med mig till stan. själv har jag funderat hemskt länge på att köpa en "one pice" dräkt, så vi spang  och kolla de på dom. Och naturligt vis så ville ju dotter ha det oxå. Så det slutade i att jag köpte två stycken.  Visst dom kostar mycke pengar men vad fan.....

Man lever ju bara ett liv och pengar är till för att användas. Och GUD vad sköna dom är. Jag mysrt runt här hemma  i den på kvällarna. Jag ska försöka ta ett kort på mig och Rebbe i våra mys kläder.

Sedan vart det jobb på måndagnatt igen men extra på Brogården. Tisdagen vart ungefär lika dan men denna gång komme jag hem med en scanner.

Har varit och sneglat på en tidigre så nu tog jag och gjorde slag i saken. Fan vad roligt. Provade den igår och nu kan jag lova er att ni ska få se roliga gammal bilder framöver.  

Idag är det onsdag och jag har två viktiga saker att göra.  Ringa facket och hjälpa mamma med ett samtal. Sedan damsuga och torka golven och sedan bara in vänta Moa och Glenn ikväll. Natten jobbar jag så vi syns nog ikväll oxå.

Nu ska jg skanna bilder så niska ha något ar titta på ikväll.

   

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15
16 17 18
19
20 21
22 23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards