Jag kan allt

Alla inlägg den 11 augusti 2011

Av Isabella - 11 augusti 2011 23:34

Hej hej på er. Veckan bra springer fram och allt verkar vara som vanligt. Denna vecka har jag inte skrivit så hemsk mycke för jag vet inte rikigt vad jag ska skriva. Iblan när jag är på g någon stanns så tänker jag ofta, att det där ska jag skriva i bloggen. Men då varje gång jag kommer till att göra ett inlägg så är det bortblåst ur minnet eller så tänker jag

-Men var det så roligt egentligen ?  

Iallfall så igår bakade jag bullar till Teddys dop/kalas, åt middag och sedan var vi på match. Gumman var verkligen bra igår.

Känner mig stolt när man märker att allt tjat och gnat ibland hjälper dom. Dom van oxå med 4-2 mot Mykle.  

Fortsättnignen på garage följetongen.

Hade ju TÄNKT att jag skulle ringa till dom och vara skarp denna gång. Och säga att nu skulle dom få fixa fram rätt nycklar och KOMMA med dom plus att vi skulle ha avdrag på hyran för att vi inte fått använda garaget.

 

Vart det så???? NÄ

Jag tog bilen in till stan. Tänkt innan jag gick in att nu ska jag vara lite skarp, men inte det heller. När jag mötes av denna man som jag redan pratat med tre gånger så kunde jag inte vara sur och arg. Förklarade med min "snäll röst" att nyckel inte passade änns lite och att det måste finnas en annan.

Mannen gick då och kollade och hittade en annan. Erbjöd sig att följa mig hem och kolla så att detta var verkligen rätt nu. Så att så blev det. Vi körde efter varanndra genom stan som i en karavan. In på parkeringen och hipps vipps så var det rätt nyckel. Men det fanns bara en, så jag bad om en till om det gick bra och det skulle det göra. Han skulle fixa det och be vaktmästaren komma förbi oss med den så JAG skulle slippa komma in på kontoret igen.

 

Kan man vara sur då och kräva tillbaka typ 50 kr.....? NÄ! Sedan är det ju inte hans fel att nycklarna inte har funnit där,att dom inte passade osv. Nyckel tanten var ju på semester.

Funderade över om man verkligen kommer längre med att vara arg och alltid kräva sin rätt i olika saker. Eller kommer man längre med människor om man försöker vara ödmjuk och tillmötesgånde?     

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15
16 17 18
19
20 21
22 23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards