Jag kan allt

Alla inlägg den 17 augusti 2011

Av Isabella - 17 augusti 2011 09:05

.....allså vad tänker vi på egentligen här i norden. Satt nu och såg nyheterna på tv. Alla vet ju att denna massmördaei Norge Anders B, vill ha uppståndelse och skriverier om sig och sitt dåd. Han vill som uppmärksamma alla på detta. Nu har han tydligen begärt att få ha på sig FRACK i domstolen? Är det något att diskutera eller ens tänka på? Att vi ens orkar slösa tid på att undersöka om han ska få ha det?? En människa som tagi så många liv, HAR INTE RÄTTEN ATT ENS TYCKA OCH BESTÄMMA LÄNGRE! Var jag dom, så skulle fanskapet få gå naken ditt och alla som ville skulle få skjuta ärtor med blåsrör på han (och ärtorna skulle vara okokta).

 

Näää nordens befolkning, sluta vara så jävla snälla med dom dumma! Har man varit dum får man fan skylla dig sjävl. Den förstår väl jag och att det finns grå zoner. Men i detta fall NEJ. Han har dödat för att han ville, ingenting annat. Att stå sen och skylla på att det är regeringens fel och att vi har ett mångkulturellt samhälle är en ursäkt för att få utt lopp för sin sinnessjukdom!



Av Isabella - 17 augusti 2011 07:57

Men hallå säger jag med min gladaste röst jag kan. Allså igår var Camilla,Therese och jag på bio och såg "Bridemaids"  

 Men gud förbannat så bra den var. Nu tänker ni att det var typ bra, men det ska jag säga er att det var den inte. DEN VAR GUD FÖRBANNAT BRA!

Jag har nog aldrig skrattat så mycke åt en komedi. Jag vred mig i stolen, näst intill skrek. Ont i magen var ju oundvikligt att från komma   

Ja verkligen värd att se. Som tur var så fick vi inte stolarna bervid varanndra för det var så fullt utan vi satt lodrätt. Tur var det för hade vi suttit brevid varandra tor jag banne mig jag hade måsta åka in på akuten prg av att jag skrattat sönder mjällten.

Idag regnar det och jag har tråkigt som fan. Men det gör ingenting för jag behöver bara tänka på filmen så små skrattar jag för mig själv. Hoj på er tills sen   

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15
16 17 18
19
20 21
22 23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards