Jag kan allt

Alla inlägg den 4 mars 2012

Av Isabella - 4 mars 2012 23:55

Tjena klockan är snart 00.00 och det blir måndag. Dagen DET när helvetet kommer krypandes över än.

Nu funderar nu säker på VAD ÄR DET SOM HÄNDER???

Jo jag ska börja träna och ÄTA NYTTIGT.

Gud förbannat så himmla jobbigt det känns, men jag vet att jag MÅSTE gör detta nu.

 

Har nu dragit och ursäktat detta ett tag (kanske FÖR länge) så nu är det dags att bege sig in i den självplågande världen. För en människa som är BEKVÄM, LAT, GILLAR ATT ÄTA GODIS, CHIPS och dricka dricka är detta ett HELVETE. Men har jag klarat att sluta röka så ska jag vinna över min latmask som har vuxit sig stor som en LATORM!!!!

Jag ska ladda min mp3 med en massa hårdrock och metall och bege mig till gymet och kämpa tills jag får en hjärtattack, för sata masken/ormen ska ut ur min kropp NU!!!! Jag ska kämpa tills jag känner blodsmak i munnen......

Har planerat att försöka komma mig till gymet minst tre gånger i veckan.

Tror att gymet kommer att bli den enkla grejen att genomföra, att inte äta godis,chips och dricka på veckorna blir en svår nöt att knäcka för mig. Och specielt efter jag slutat röka, för då har man ju verkligen tyckt synd om sig själv och tryckt i sig allt man kommit över i socker och fett väg.

Har i dag förberätt mig genom att raka mina ben/ armhålor så jag ska kunna flaxa runt på gymet utan att folk ska tror jag är ett stort HÅRIGT troll, bättre att vara ett hårlöst troll  

Iallfall idag vänner har jag sovit som en klubbad säl. Pallade mig upp kring ett, tog en snbb dusch och begav mig till lilla söta Moa och henns otroligt gullia lilla bebbe Vicente (tror det stavas så). Oj så söt och lik pappa han var tycker jag. Tog en bild som jag tänkte lägga ut här, men glömde sladden hemma så det får bli en annadag. Men vi hade en mysig snacka skit stund.

Sedan hem och göra middag till mina utsvultna. Sedan vart det film till jag började jobba och här är jag nu.

I morgon kommer jag att åter komma med en jävligt nöjd minn. För nästa gång jag skriver skajag ha typ femans träningsvärk!!! Önska mig lycka till nu vänner och ovänner!

Sov gott    



Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6 7
8
9 10 11
12 13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23 24 25
26
27 28 29 30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards