Jag kan allt

Alla inlägg den 3 mars 2012

Av Isabella - 3 mars 2012 21:27

Tjena tjena kompisar.

Lördagkväll och Aik lyckade tydligen tillslut slå Luleå. Mycke bra så slapp dom där tattar luleborna åka hem och vara glada  

Idag har jag sovit, städat,gått en prommis,lagat mat, skjudsat Rebbe på träning,sett tv,hämtat Rebbe från träning, sett tv och farit till jobbet.

Helt jävla enkelt en vanlig helg allså.  

Idag var det egentligen tänkt att vi skulle fara ner till Umeå på House of Metal , men det vart inte för vi ska ju på hotell i Luleå...... oj då...... när Rebbe spelar där i slutet av mars..... 

Så vi skippade Umeå i helgen, men jag är skit sugen och det hade varit super roligt att få åka ner. Men man kan ju inte göra allt roligt. Man måste ju tydligen ha tråkigt för att uppskatta det roliga oxå.  

Imorgon ska gubben och pimpla, Rebbe träna och jag lata mig i sängen fram till eftermiddag då jag ska fara och hälsa på Moa och bebben.

Funderar om jag ska ta med mig fika? Vet ju hur det är att ha små barn, man har ju liksom inte tid att tänka på sådant. Eller så skiter jg i det och tar med en bannan till henne och en till mig...vi får väl se hur det blir.

Iallafall så kommer söndagen att bli lugnare än lördagen. Har sedan i går haft som värk i magen / livmodern. Vet väl kanske inte riktigt vad som gör ont, men det är som en molande värk. Blir det  inte bättre på måndag så måste jag väl höra av mig till gyn. Känns inte peppande men man kan ju inte ha roligt jämt som jag sa. Och näääää jag är INTE mad barn, jag är inte bajs nödig... nu har vi rett ut det.

Inatt blir det ordning och reda på jobbet och jag har en del uppgifter i natt jag ska genomföra. Sean kanske det blir att kolla igenom mitt schema för att jag hr tagit på mig att bestämma vad fotbollslaget ska göra för att tjäna ihop mer pengar. Dom har ett mål nu och det är att dom ska till Spanien på fotbollsträningsläger i en vecka. Så nu måste det jobbas en del för att skrammla ihop pengar. Så jag ska inatt kolla runt lite på olika saker man kan sälja och olika jobb dom kanske kan göra.

Nä nu skajag sluta tjata runt här och häls aer en rikigt god natt. Vi hörs nog i morgon.

Sov gott nu och dröm om något rikigt roligt....        

Av Isabella - 3 mars 2012 06:39

God mrogn vänner och bekanta  

Idag är det lördag och jag känner mig underligt glad. I natt har jag surfat mellan alla dessa Apps som finns. Allså en helt ny värld har ju öppnas för mig nu. Det finns ju allt mellan himmel och jord att välja mellan i allt man kan tänka sig.

Tex en jätte bra grej. Nu är ju alla kalas klara och jag ska ju börja äta nyttigt. Jag är ju tyvärr en människa med hemskt dålig karraktär och jag behöver verkligen i pogram där jag kan se vad jag stoppar i mig och hur mycke jag får stoppa i mig. Helt enkelt ett kaloripogram. Detta finns på nätet och kostar i månade MEN i natt hittade jag en App med en sådan tjäns FANTASTISKT!!!  

Pluss en massa roliga spel, budget hållar och annat roligt. Idag hoppas jag på att kunna sova så mycke som möjligt. Har ju haft lite sömn svåriheter sedan jag kom hem från Chile, men känner mig då så skit trött just nu så det känns som jag skulle kunna somna typ NU.

Kramis på er så hörs vi sedan


Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6 7
8
9 10 11
12 13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23 24 25
26
27 28 29 30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards