Jag kan allt

Alla inlägg den 9 mars 2012

Av Isabella - 9 mars 2012 05:23

God morogn vänner  

Fredag idag och jag kommer att vara ledig fre och lördag. Förbaskat bra tycker jag. För på lördag kommer det gå av stalpel året tjejfest tror jag och jag ska medverka.

Hela veckan har gått och man kan väl säga att det har varit en mamma/dotter vecka. Rebbe har ju haft lov och hela veckan har hon varit med mig på stan och följt mig  och handlat. Trevligt och nyttigt. Igår var vi en sväng på Solbaken för att inhandla 4,5 kg apelsiner. Då passade vi på att åka in på Skohuset för att kolla på skor. Jag har ju länge viljar köpa ett par party skor. Inte stövlar utan nårgra med klack med ända låga om ni fattar. Iallafall så när vi var där inne hittade Rebbe några skor hon oxå prova (snygg skor med ganska hög klack). Hon krängde på sig skorna och säger till mig....

- Men dom här var inte sköna!!!

Jag kollar på henne och skon och ser att spetsen på son pekar åt fel håll!!!   Men för fan då har hon satt skon på fel fot!!!

Gud vad vi skrattade.......

Jag provade oxå först en sko som jag tyckte var skit snygg, MEN klacken var ganska hög. Och för en platt fot som mig så går det inte. Ser verkligen inte bra ut med sådannna tjejer som köper skor och så staplar dom sig fram.....nä lite själv distans har jag och fattade rätt snabbt att detta inte skulle gå. Så jag hittade ett annat par med minder klack.

Igår hade jag tänkt träna men hann inte för att jag hade ett möte med Geratriken hemma hos mamma. Skit jobbigt var det, att behöva se en männsika bli besviken och ledsen, men ibland måste saker göras så att så blev det.

Men skönt iallafall att någon som kan denna skit sjukdom ser och bekräftar att jag inte har fel i min bedömning.

På kvällen komme mamma hem på middag och sedan vart det jobb för mig.

Idag blir det att sova en liten stund, dra och träna, köpa lite cider och hem och laga mat. Kvällen blir nog fruktansvärd lugn. Så vi synes sen kompisar.



  

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6 7
8
9 10 11
12 13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23 24 25
26
27 28 29 30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards