Jag kan allt

Alla inlägg den 12 mars 2012

Av Isabella - 12 mars 2012 21:42

God kväll mina läsare. Måndag idag och jag har missat skit tvätt tiden!!!  

Blir riktigt sur för att nu kommer tvättkorgen blir typ överfull och jag kommer att va skit irri över att vi har så förbaskat mycke tvätt.

Men inget att göra åt typ......

Idag lyckades jag sova fram till kl 13.00, min tanke var att gå och lägga mig efter middagen, MEN glömmde att Rebbe skulle klippa sig i dag så att det vart inget sova för mig.

Har ÄNTLIGEN lyckas att få ner lite bilder från telefonen till datorn. Men vi är inte riktigt kompisar jag och kameran än. Och det var typ bara fyra bilder som var något att han. Verkar som det var en " jag blundar på kort" kväll. Tror att banne mig varje kort blundade någon på....hahahahh konstigt.

Så här har ni dom

       

Idag har jag oxå försökt bena ut detta med att min så kallade helbror har kommit tillrätta. Tror jag har bestämt nu att jag kommer att erbjuda mina syskon och mamma att komma upp till sverige men inte med respektive och barn, vill dom ha med sig dom får dom betala det själva. Kommer at vänta tills min bästaste chile vän Glenn kommer så kan kanske han hjälpa mig att skriva ner ett brev och förklara för dom hur det ligger till och vad jag har att erbjuda. Tycker ni det låter kolokt eller?

Mycke att smällt och mycke att ta in.......

   

Av Isabella - 12 mars 2012 01:36

Ja ha kompisar nu händer det grejor.  Såg i går att jag hade fått meddelande från min ena syster Arazely på facebook. Orkade väl inte riktigt läsa det så jag gjorde det idag istället och vad fan händer???  

Så här stod det i hennes meddelande ......

" Hej syster verkade känna vår bror öppna Curanilahue kom för att se oss och min mamma är söt är lika till dig snart jag skicka bilder till den conoscas kyssar"

Erter jag tänkt en stnd på vad hon skev och förmodligen menade fick jag se denna bild


 

Då förstod jag att detta är min helbror!!! Som tydligen hipps vipps har tagit kontakt med mamma.

Han till vänster är min bror ,mamma och min brors barn.

Vi pratade om han när jag var nere, men då lät det som han bodde i NORRA Chile och var typ 40 år. Historierna har variterat fram och tillbkaka från min mor, så jag vet inte rikigt vad man ska tro. Jag är lik han men om han verkligen är min helbror vet jag inte. Iallfall så är det då trevligt att få kontakt med han och jag har kanske några frågor jag skulle vilja ställa till han.

Just nu har det känns så himmla bra i beslutet att inte åka till Chile på hemskt länge men nu vart det ju konstig igen !!!! Skulle ju verkligen vilja träffa han..... dessutom bodde han inte i norra Chile. Han bor 2 timmar från mamma......

Skulle vara så himmla roligt att träffas och vem vet, han kanske vet vem våran pappa är och vart han finns??

Helt sjuk vad skaer förändrar en snabbt.... nu varrt det här ju skit kontigt i mitt huvud, och hur ska jag göra nu????


Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6 7
8
9 10 11
12 13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23 24 25
26
27 28 29 30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards