Jag kan allt

Alla inlägg den 18 september 2012

Av Isabella - 18 september 2012 20:57

Trött som bara den, satte jag mig i min STORA bil i morse och åkte mot stan. En lugn och fridfull bilresa. Kommer till A-torp leden, passerar Tips huset och bilen börjar huckra......huckra......NEJJJJJJJ!!!!   

Jag håller på att få soppatorsk!! Har rätt bra med fart och trammpar in kopplingen och hoppas och ber högt för mig själv att SNÄLLL SNÄLL BIL RULLA BARA ENDA IN PÅ MIN PARKERIG!!!

Och det gjorde bilen, men att hinna få in den i garaget var inte att tänka på. Jag knuffade bilen mot en besöksparkerin. Vet ni hur mycke en 740 väger?? Nä inte jag heller men jag vet att den är JÄVLIGT tung. Fick inte in bilen helt i rutan och jag var tvungen söka hjälp   

Gick ur och väntade och vänta  och väntade.....men inte kom det någon på parkeringen. Sedan slog det mig Mini bygg är ju och bygger husen bakom garagen (eller dom har då varit det i flera veckors tid och hamrat så jag inte kunnat sova) så jag smyger dit för att se om jag hittar någon sexig snickare?? ÖÖHH NÄ just idag när jag är en kvinna i nöd finns det inte en ända rörlig människa där !! Går vidar på min jakt och till slut hittar jag en kille/pojke.

Gör till rösten ordentligt och berättar mitt problem, blinkar och frågar om han slkulle kunna hjälpa mig att putta in bilen det sista. Och det kunde han. Jag tackade hemskt mycke efter det. Tog min cykel, cyklade till OKQ8, tankade en extra dunk, cyklade hem, tankade i bilen och ställde den i garaget!!! AVKLARAT!!   

I helgen köpte jag ju en tur ängel. Nu undrar jag om det var tur ängelns TUR att bilen gick ända hem till min parkering och inte stannade efter vägen?? Vad tror ni?

 

In och hoppa i säng. Satt ett tag och pratade med Micke. Sedan i säng och vaknade inte förrän kl 15.45 av att Micke berättade att maten var klar. Så änn en gång fick man sätta sig till lagad mat   Det gillar jag skarp, men i morgon är det jag som ska laga mat. Man får ju inte bli för bortskämd    

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24 25
26
27
28 29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards