Jag kan allt

Alla inlägg den 17 september 2012

Av Isabella - 17 september 2012 20:44

Hej och god kväll min läsare.

Har kommit mig till jobbet igen och myser framför tv, datorn och telefonen ! Allså fullt upp förstår ni !

Just nu är min Micke "mellan två jobb" och detta resulterar i att man får lite lyxit hemma.   

Idag kom jag hem vid halv nio, pussade god natt och la mig. Vaknade igen vid kvart i tre av en smygg tittare som kröp ner i sängen.

Och simsalabim när jag steg upp hade han handlat,städat och så hade han på börjat grillning   

Kan man bli annat än glad ?

NÄÄÄÄ det kan man inte. Sedan socker på moset så komme gumman hem på strålande humör oxå !

Hann oxå sätta mig en stund med bilderna så nu är dom klara och går att se på min fotoblogg " fotomamma.bloggplatsen.se

Sedan tänkte jag visa vad som hände i mellanåt när man fotar. Det är dom bilderna som har lite liv och glädje i säg!

   

Tänken var att Micke skulle lyfta upp Rebbe i ett träd och hon skrek och stretade   

   

Rebbe provar sina muskler ??

 

Avslutade fotningen med puss   


Sedan på lördag hade vi ju turan att plocka äpplen på "plast" syrrans gård och så mysigt det var. efter fikade vi i den stora trädgården !

     

Micke är ju som ett barn ibland och måste smaka allt. Och denna gång smakande han rönnbär, men dom blev ut spottade rätt snabbt!

   


Av Isabella - 17 september 2012 01:57

Hej min tappra läsare   

Troligen ligger dom flesta av er och sover och det gör ni rätt i tycker jag. Helgen har passerat och det han ju banne mig inte änns bli helg så var den slut.

Fredag blev det bio på hemma plan. Vi såg....Snövit och dom sju dvärgarna. En ny verstion och kanske en lite mer vuxen vertion. Inte den absolut bästa filmen jag sett men helt klart rolig att se när man läst sagan typ tre tusen gånger som lite.

Lördag var det fullt upp. Vi klev upp kring 9 och fikade. Sedan blev det att fara till Rovön och ta lite kort. Min modell var Rebecca och Micke fick vara med på ett hörn oxå. Hade tänkt ha bilderna klara till idag så ni hade fått se men tyvärr har jag inte hunnit, så dom kommer väl förmodligen i veckan någon gång.

Efter det drog vi vidare till Medle på "skörde" markand. Ja stort var det inte men vi lyckade hitta snittgurka,lingonsyl och honung. Jag älskar verkligen att köpa när producerat och hemmagjort. Då vet man att allt vad EE meddel inte finns i maten. Jag är nämligen helt övertygad om att allt sådant och konserveringsmedel vi stoppar i oss lagars och frambringar cancer och mycke annat skit. Så hädan efter ska jag FÖRSÖKA handla och göra skaer så mycke som möjligt själv   

Efter Medle pep vi iväg till Lena och Tonys nya stuga i Långviken och plockade äpplen. Så himmla trevligt och så himmla fint det var där. En super gullig stuga, men många super gulliga småhus. Snäll som Lena är så hade vi fått lov att plocka äpplen, och vi plockade och plockade och plockade......

Tre påsar med äpplen resulterade i 5 liter "ÄPPEL MUST" som vi har gjort idag.

För er som inte vet så är ÄPPELMUST ren äppel saft, utan socker och bara full med vitaminer. Super enkelt att göra och det håller länge på flaska. Jag kommer att skriva ut receptet på min blogg oxå.

Så allså idag vart det must fabrik, fotbollsmatch, middag och sova för mig. Och just nu sitter jag på jobbet och lurar på min farm i telefonen   

Pöss på er!    

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24 25
26
27
28 29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards