Jag kan allt

Alla inlägg den 5 september 2012

Av Isabella - 5 september 2012 12:56

Äntligen är man hemma igen. Allt tar sin tid ska ni veta! Först läkar besök för gubben. Det gick precis som jag ville. Han fick medicin och en remis för att göra ett arbets ekg! Han har nämligen haft mycke bröstsmärtor på sissta halvåret, och på sin 40års kontroll låg blodfetterna för högt. Så nu känns det som att jag vill verkligen inte chansa på att detta inte är något. Så nu måste vi verkligen bli sundare både jag och han. För vi har ju lovat att leva resten av livet med varanndra.
Sedan drog jag på ett ställe och lämnade in papper om att jag ville söka jobb, till mitt andra hem( coop) för att inhandla varmkorv till barnen och nu hemma igen.......!
Nu sova i två timmar god dag på er !

Av Isabella - 5 september 2012 09:00

Tjen god morgon kompisar! Ligger nu i soffan och väntar på att hämta Micke och skjudsa honom till doktorn. En himmelens skit tid för mig :( Jag är skit trött och skulle vilja sova. Men efter besöket ska jag köra för fort hem och slänga kläderna på golvet och hoppa i säng, så där så hängpattarn studdsar åt alla håll. I eftermiddag bli det att skala potatis, hacka lök, skiva tomater och ............? ÄTA SURSTRÖMING men gulligaste Linda och barnen . Nä nu ska jag fortsätta försöka hålla mig vaken

Av Isabella - 5 september 2012 06:51

.........till en tjej/mamma gammal skolkamrat.

Jag pratade med en anna gammal skolkamrat igår och hon berättade för mig att en skolkamrat till oss fått CANCER!

Allså bara ordet får mig att må dåligt. Gick ut på nätet och hittade henns blogg, och i natt har jag läst slaviskt hennes tankar och kamp mot denna FÖRBANNADE sjukdom! Jag känner inte denna kvinna privat men hon är en sådan man hejar på när man möts.

Jag hoppas hon hittar ett sätt att leva vidare och att hon hittar styrka och kraft att bekämpa denna sjukdom. Jag ser oxå att hon har ett gått stöd från sin man, barn och familj.

Jag vill verkligen sänka henne en tanke och styrka för att orka med vardagen dag för dag.....STOR KRAM TILL DIG   

Detta får en själv att börja tänka efter vad man håller på med själv. Inte för att jag inte vetat att man hr en större chans att få cancer om man röker, men man tänker ju ALLTID att detta händer inte mig och jag är för ung än!

Men så är ju verkligen inte verkligheten!

Jag kommer visst att få det och det behöver inte alls vara många år bort! Måste verkligen ta mig en tänke ställare och ransaka mig själv här framöver.

Jag älskar livet och vill inte lämna det i förtid !!!



Av Isabella - 5 september 2012 01:34

God natte på er alla läsare.

Har väl kanske varit lite sen med min uppdatering idag pgr av att det finns så OTROLIGT mycke saker att se på tv just nu. Alla det sorters serier har ju börjat nu så här till hösten (och det tackar vi för)   

Idag kära vänner undrar jag hur jag ser ut när jag rör mig ute bland folk?? Troligen ser det ut som jag är super stel och har kanske skitit ner mig.

TRÄNINGSVÄRKEN är ett faktum idag och det känns ONT men otroligt bra en då. Men lite förvånad att det vart så himmla mycke en då, jag tyckte att jag la ner en hel del tid på att sträcka på mina muskler efter träningen   

Iallfall så idag var jag tvungen vakna till en frustrerad mor. Och tyvärr klara jag inte riktigt av detta när jag är nyvaken. Mitt humör är inte på topp   och det behövs så himmla lite för att jag ska liksom elda upp mig. Men jag behärskade mig så gått jag kunde. Denna himmlan alzaimer är fan förjävlig ibland och jag hoppas verkligen att det kommer att bra botemedel inom några år.

Som dom flesta av mina läsare vet så är min brist på sömn ganska stor när jag jobbar och det har liksom blivit värre och värrde med åren. Flera människor har sakt till mig att man OFTAS inte klara så många år med att BARA gå natt, och jag har nu förstått det själv oxå. Så nu mina vänner beger jag mig ut på ARBETSMARKNADEN igen! Kommer verkligen inte sluta mitt jobb innan jag har något annat. Men jag har fått lite tips och i morgon ska jag lämna in en ansökan. Så håll nu tummarna för att jag få iallafall komma på interjuv.

Jag blev så himmla glad idag när jag fick detta vykort i postlådan idag.....kungen som oxå håller tummarna för mig!

Tack kungen för det   

 

Men får jag inte jobbet så kommerjag att fortsätta söka med lykta och ljus. Jag kan nog tänka lite av vad som helst just nu, bara inte natt. Jag vill verkligen få ordning på min sömn och mina matvanor nu och känna att det finns tid för att umgås och vara vaken när övriga familjen är vaken. Sedan att inte behöva gå helg vore ju typ ett dröm senarium för mig men absolut inte ett krav. Jag kan jobba kväll, eftermiddag, helg men bara inte natt!

Jag har trivts med mitt jobb och mina brukare, men nu är det dax att prova mina vingar på ett annat håll. Så håll nu tummarna för min framtid!

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24 25
26
27
28 29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards