Jag kan allt

Alla inlägg den 25 september 2012

Av Isabella - 25 september 2012 13:55

Hallå min läsare   

Ser ni hur jävla glad jag är nu?? Ja att livet leker just nu är inget att tveka på. Idag har jag tagit min lösa rumpa till gymmet och gå/ yoggade i 40 min. Sedan lite styrketräning på det. Tänkte att kanske mina muskler ville styva till sig lite nu när man ska fara och vara snygg på starande!

För vi har nämligen bokat en resa nu till Turkiet (Antalya)   

Så det vore ju himmla bra om man slipper vara en fläskblobb som dallrar runt på strande. Men förmodligen har jag tiden imot mig och kan få nog träna på en del om den ska hinna styvna till.

     

Här ska jag spendera en vecka med min min familj och gud vad vi ska njuta!! För första gången i Rebbes lilla liv ska vi fara på en solsemester med "allt inkluderat" (jag kör med den svenska versionen) bara att dricka,äta och frossa i en hel vecka. Kommer förmodligen bli som för den där gubben som berättade att han "ätit ihjäl sig" 2 gånger på sin semester! Ska förresten fråga min svåger Jörgen hur det känns för han brukar göra det någon gång då och då?

Iallfall så har denna dag snart passerat och jag  ska få laga världens godaste mat "spagetti och köttfärsås" och sedan blir det väl kanske hockye resten av kvällen.


Dagens möta med min chef var himmelens givand oxå. Känner en sådan himmla energi av att få börja på ett nytt jobba men nya människor, känns som en utmaning och jag vill börja NUUUUU!

Nä nu mina vänner ska jag ta hand om min farm på min telefon och sedan invänta min familj. Ha det så hörs vi senare   

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24 25
26
27
28 29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards