Jag kan allt

Alla inlägg under augusti 2014

Av Isabella - 1 augusti 2014 12:11

Allså denna blogg plats gör mig galen ! Har nu två gånger förskt skriva till er. Och den bara jävlas. Byter rad mitt i allt. Detta ställer till en del problem när man sitter i skrivtankar och inte märker det för än man helt plötsligt skrivit en mening och ser att den helt plötsligt är mitt i den andra texten man redan skrivit.

Men nu verkar det fungera lite bättre.

Iallfall så har jag igår fått äran att åka hem från jobbet. efter lunch igår insåg jag att jag hade ett eget Nigarafall ur röven.

Detta har då lett till att idag är jag oxå hemma. Tur är väl det för jag är trött som bara den och jag tror jag lider kanske  mini pytte del av vätske brist.

Min jätte bästis Stina tjatar jämt om att jag ska dricka vätske ersättning. Och ja Stina jag ska köpa idag. Idag har min mage stannat upp och det börjar känns bättre nuIdag har jag lite fix att ordna för imorgon.  Tyvärr kan jag inte säga vad det är, för det ska vara lite hemligt till min Jätte bästis   , men vi kommer att ha trevligt och vi kommer att troligt spåra ur som vanligt.

Trots jobb och sådant i sommar, har man hunnit med en del fester och det har ju gått bra mot för förra sommaren. Telefonen har ALLTID varit med hem, nycklar och väskor oxå. så jag hoppas även denna helg slut i att alla saker är med hem !

Nu ska ni veta att det  händer  grejor på rese fronten. Just nu är min mailbox proppad med flygbiljetter och hotell bokningar.

  

Nu har det ÄNTLIGEN velats klar i denna familj.

Den 21 sep drar jag och Micke mot LONDON ! Ska bli jäkligt spännade och bildande. Jag har redan börjat kolla runt vad man kan göra och se och vi har faktiskt några punkter att pricka av.

Sedan har jag turen att ÄNLTLIGEN få med mig en vän till Chile (då mina familjemeddlemar sviker mig) Johanna  kommer att åka med mig till Chile och allt är bokat och betalt nu. Känns spännande och roligt nu när det är några år sedan jag var ner och båda  mina systrar har fått barn OCH min storebror har blivit morfar innan jag kommer, så det händer mycket där ner.

Denna resa kommer att bli super rolig och jag kan knapp berga mig.

Nu kära läsare så har sidan börjat jävlas igen så nu orkar jag inte länger sitta och radera och skriva om så nu lägger jag ner detta för idag.

Men ha nu en trevligt helg allihopa!

  


Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards