Jag kan allt

Alla inlägg den 8 maj 2014

Av Isabella - 8 maj 2014 06:53

God morgon på er alla morgon pigga   

Torsdag redan , gud vad veckan sprang iväg. Iväg mot en jobbar helg som består av jobb 12-21 hela helgen. En bra tida att jobba, men en mycket dåligt  tid för att få in motion i helgen.

Måste allså försöka få mig motion före jag börjar jobba och det kan bli lite tajt. Men har tagit beslutet att idag ta en runda ikväll, i morgon blir det före jobbet och lördag vilo dag och söndag hoppas jag på att hinna på morgonen.

Jag förbereder mig mentalt just nu på att jag ska försöka genomföra detta.

Idag har jag mitt första personalmöte som jag ska få vara med på!

Sweetatt efter nästan 2 år inom vården att få börja vara med och kanske påverka lite. Idag kommer vi att disutera schema och schema läggning.

Det är ju som en stor jungel av regler och pusslande när man lägger sitt schem. Som ni tidigare blivit infomerade om hatar jag allt som har med papper att göra. I veckan skulle jag försöka DIFFA. Diffa innebär att man har allså lagt ett önske schem som jag vill jobba, sedan ska man gå in igen och se på vilka dagar det fattas peronal och tider och ändra lite så man täcker upp alla luckor.

Jag genomförder detta med stor möda och stort besvär och en hjälpande hand av min kollega Malin som skrattade åt mig. Hon är så gullig för hon såg nog att jag tycte det var svårt och att jag kanske ändrade för mycket. Men till slut fickade vi det och jag är jätte nöjd.   Tack  älskade Malin   

Mitt vatten drickand går framåt. Detta med att sköta sig i mat och motion innebär oxå att man ska dricka en jävla massa vatten. Det finns vissa nackdelar med detta.

Det största är att jag gillar verkligen inte vatten, den andra är att man är kissnödig i tid och otid, den tredje är att man ska försöka komma ihåg att dricka när man inte är hemma oxå.

.Jag har ju köpr en super fin grön glasflaska som jag dricker ur hela tiden när jag är hemma(lite som en vatten alkohlist). Jag börjar så smått vänja mig att dricka. Jag har jätte svårt för att dricka vatten men jag kämpar med det för att det är bra för mig. Tror jag kanske kan lära mig att gilla vatten jag oxå.

Tänka sig att man kan lära sig nya saker fast man blir äldre.   

Nä nu ska jag förbereda mig mentalt på att fara på mitt möta!

Hej hej på er !


Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards