Jag kan allt

Alla inlägg den 16 maj 2014

Av Isabella - 16 maj 2014 15:31

Tjo hopp på er alla !

Fredag och SWEET det betyder ledig helg för mig denna helgen! Veckan som varat har varit ganska jobbig. Jobbigr att jag har två dagar jobbat fast jag inte skulle. OCH när man tar med sig jobbet hem och grubblar och känner ansvar är inte bra.

Nu är det inte så att jag har tagit med mig en vårdtagare hem eller nått, som jag sitter och dalltar med, men tankarna snurrar och jag vet inte hur vi ska lösa vissa sak.

Men i sinomtid kommer väl en lösning.

Iallfall så veckan har skridit farm och träningen har varit ett måste för mig. Godis har jag nu låtit bli och jag längtar verkligen tills jag ska väga och mäta mig den 1 juni.

  I veckan har verkligen politikerna börjat köra för hög varv. Nu ska de röstas och alla vill ha sin röst hörd.

Facebook är full av olika saker och påminnelser om detta. En ska jag reflekterar över är detta SD= Sverige demokraterna.

Alla som pratar om att Sverige är ett fritt land och man får säga sin mening? Är vi verkligen det?

Jag uppmärksammade en länk på en sida om att SD skulle sände ut nu sitt val propaganda och man uppmanade at folk skulle retunera detta till partiet och detta skulle då ge dom ekonomiska kostnader. Sedan har man ju sett på nyheterna att demostranter har gjort allt i sin makt att förstöra derras besök dom har gjort i olika städer, med olika metoder.

Vore det inte bara enklas att bara låta dom göra sin grej och att inte bry sig??Låta även dom ha sin ÅSKIT presic som alla andra får ha sin ÅSIKT? Varför tramsa och göra en del barnliga grejor och sedan säga att vi i Sverige har fri yttrande frihet?

Att RESPEKTERA alla människor måste väl vara det mest icke rasistiska som finns? Vare sig dom är vita eller svarta, och att acceptera att man kan tycka olika? Är inte en verbal lösning det vi alla människor på jorden ska försöka sträva efter, inte bråk och krig.

Jag är lite eskeptisk till vad demostranterna håller på med.

Varför inte bara skita i SD om man inte bry sig,  då får dom ju inga väljare heller eller?

Själv är jag ju SUPER oinsatt i detta EU val. Men ska försöka skaffa mig en uppfattning om detta nästa vecka och gå och rösta.

Det borde ni oxå göra.

Som vi säger har ju SVERIGE en fri yttrande frihet och vi är ett demokratiskt land.

Så låt det förbli så oxå !




Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards