Jag kan allt

Alla inlägg den 9 maj 2014

Av Isabella - 9 maj 2014 07:22

God morgon på er. Redan Fredag och jag sitter bara och myser i soffan. Rebbe är vaken och fikar frukost och är västa pratkvarnen just nu ? Jag försöker skriva till er mellan svaren jag ger henne   

Iallfall igår hände det något som gör mig välldigt stolt över mig.

Jag tog inte efterrätt!    Igår på dagen hade jag fikat en macka, ätit en super god lunch som förövrigt jobbet bjöd på, en banan och surströming till middag.

Min älskade mamma har ju fyllt år och jag har inte firat henne pgr av att vi var i Spaninen. Så nu äntligen passade det. Till fika hade jag slängt ihop en sockerkakak med äpple och kanel i . Den lukade JÄTTE gott. Men jag bestämde mig redan när jag baka den att ,näää jag har ätit tillräckligt idag och jag skanog inte ut och motioneraidag, så jag behöver inte den där biten.

Jag serverade glass till och mina gäster om var  riktigt njöt och frågade om recept. Den var tydligen jätte god. Men jag kännde verkligen inte ett sug efter den. Jag satt snällt och drack vatten ur min flaska och kände mig bara kissnödig!  

Jag kickade oxå min "lata del av mig " i röven igen igår.

Först på morgon hade jag tänkt fara och träna, jag fasnade i soffan och lyckades inte ta mig upp. Sedan tänkte jag hela dagen att, nä men jag tar en vilo dag idag för jag kommer inte att hinna ut på en runda. Men efter mor hade åkt hem så gjorde jag det jag inte gjort på flera år. Gick ut med MICKE !

Jag har medvetet inte gått med han pgr av att han har mycke längre ben och vi har HELT olika i takterna när vi promenerar.

Men igår tänkte jag att NU JÄVLAR gör jag det. Och det gick ganska bra. Vi till och med joggade  vi med varandra och hade ganska trevligt på prommisen. Detta kommer nog att hända igen.   

Jag avslutar inlägget med några tänka värda meningar!

 

 


Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards