Jag kan allt

Alla inlägg den 12 maj 2014

Av Isabella - 12 maj 2014 11:04

Jag undrar om det håller på att ske en förändring i min hjärna? Eller är det bara så att just nu är motivationen på och det flyter på för mig.

I helgen vart jag lite rädd för att jag skulle ha triggat ett begär som jag faktiskt har hållit i styr under ca 2 veckors tid.

Detta med godis. Efter 2 veckors inget godis ätande och fika ätande så tog jag en. En pytte godis som en vårdtagare insisterade på att jag skulle ta. Tankarna svävade fram i skallen och jag tänkte att

-Bara  en det gör inget, men varför ska jag ta den, till vilken nytta gör det. . . . . . .

Tyvärr så van sämre sidan av mig och jag tog den.    

Men hela helgen har jag skött mig, tackat nej till fika, chokladbollar, popcorn, ätit min matlåda och morötter.

Nu är det inte så att en ända godis får mig ur balans, men jag vill verkligen inte trigga något. Jag har till och med tränat på lördag morgon. Så igår tog jag en vilo dag, och egentligen bara för att jag skulle få vara hemma en lite stund med min familj innan jobb.

Vad jag har märkt är att jag är lite känsligare för socker nu. Som magsäcks opererad finns det något som hetar att man "dumpar". Detta innebär att man blir blixt sjuk efter man ätit något som inte min kropp mår bra av. Detta kan olika från olika människor vad man "dumpar" på. Själv dumpar jag på att dricka vanlig läska, ägg, om jag över äter stor potion, och framför allt om jag äter mycke socker.

Mina dumpningar har inte varit på länge för jag tror nämligen man kan vänja kroppen med mer socker och bajs. Men nu har jag märkt att det är tillbaka igen. och jag välkommnar det lite. för att det är ett tecken på att detta var inte bra ,så tänk på det till nästa gång BELLA.

Som tex i går efter min matlåda hade jag köpt en glass.

Jag ville lyxa till det lite. Jag åt halva glassen och sedan började jag må skit dåligt. Så jag kastade halva glassen. Ägg provade jag oxå mig på i helgen. Ångrade mig faktiskt denna gång rejält pgr av att jag vart super trött och mådde jätte dåligt i ca 20 min.

Så ägg kommer jag nog att unvika fram över.

Jag har oxå bestämt mig för att INTE räkna kalorier denna gång. Jag vill att jag ska kunna leva ett så sunt liv som möjligt och inte ränka och räkna, utan att min lilla hjärna ska kunna tänka själv att man kan inte fika jämt, man behöver inte alltid ta tre smörgåsar, man kan ta två. Ja osv. . .

Jag vill att detta ska bli naturligt för mig för alltid och att JAG ska förändra hela mig och inte att en jag ska slaviskt skriva upp allt i en app och att appen ska tala om för mig att . . .

-Nu har du ätit för mycket och nu har du ätit för lite och nu måste du motionera.

Nä jag vill att min hjärna ska säga det till MIG .

Helt enkelt måste JAG fixa detta själv, inte någon annan.

Bara att jag kommit underfund om detta nu så känns det lite bättre. Och jag vet inte men min kropp känns lite mer följsam redan efter 2 veckor. Det ska bli super spännande den 1 juni då det är en månad sedan jag vägade och mätte mig sist.

Idag ska jag köra två träning pass.

Det är ju något som skulle vara otänkbart för mig för några månader sen. Att ha gjort ett skulle ju ha varit mer än nog.

Men nu har jag kommit så långt att det känns lite roligt att göra två. Som min PT vänn säger hela tiden att det är bara 1 timme av erat liv, det är ingenting egentligen. Och det är ju så sant!



Av Isabella - 12 maj 2014 10:06

Jag har suttit i typ en timme och lagt upp bilder och skrivit och berättat til ler läsare. Nu när jag är klar med inlägget så ska jag bara skicka det och vad fan händer ??!!!    Jo det som NÄSTA händer jämt eller iallfall ofta !!!

Internet hoppar off och on, och detta inne bär att när jag just skickar inlägget hoppar det off !!

 OCH då försvinner allt jag gjort !!!!! Jag blir fan galen och jävligt arg. Så nu lägger jag upp sur bilderna igen med inte alls lika rolig tex under !!!!   


             

Jag börjar med Valborgs bilder. Vi hade det jävligt trevlig efter en middag med både bajs och kräkningar. Men kvällen piggnade alla barn till och dom kunde delta och barnarbeta lite. Givet vis fick dom en form av lön (som var godis) som om godtog!


 

Detta att fotas tillsamans med Micke är något som inte häder ofta! Så därför passadejag på när han var trött och inträngd i ett hörn på planet !


 

Denna blåa bil är för mig livs njutning. Att få röka,sola och dricka en JÄVLIGT god drink! Har för övrigt köpt hem saker så jag kan blanda den på hemma plan oxå. Så välkommen till mig i sommar!


 

Att kunnat genoföra en resa med min bror är något jag kommer att komma ihåg länge. Jag hoppas verkligen jag kan spara ihop nya pengar till han så han kan följa med någon mer gång!


 

Denna kille Billy var och hälsade på en gång. Han ver super taggad på att prova spikmatan. Men stor späning så la han sig med lite hjäl och var jävligt duktig.

Och han avslutade det hela med att små skrika

-NUUU VILL jag komma upp !!!!


 

Denna Guld cola zero hittade jag i Spanien. God som bara den och min fråga är nu

VARFÖR har vi inte denna i SVERIGE? Den är utan coffein och den var god och fin burk. Är vi tråkiga i Sverige ELLER innehåller den något livsfarligt?


 

Mellan  alla promenade och kocksande, så kunnde även Micke slappna av i Solen och det var ett under!







Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards