Jag kan allt

Alla inlägg den 16 juni 2014

Av Isabella - 16 juni 2014 14:02

Tjenare på er alla små och få läsare.   

Måndag och jag tror jag aldig har sovit så hårt som jag sov i natt. Helgen har varit ett ända tränings pass för mig.

Vi började med att jobba HELA fredagen. Hem och vålds städa,äta och försökte vålds sova (typ 1 timme vart det)   

Sedan bar det av mot stor Stockholm för konsert för Rebbe och Natta. Vi körde hela natten och vilan var minimal kan jag lova. Väl framme hittade vi till det BB vi hade hitta. Första synen var inte en positiv upplevels. Huset var ett rukel och Rebbe och Micke började under om det var ett härber eller nått   

Men efter en timmes väntan(och jag häll på skita ner mig) på värden så fick vi komma in och jag blev verkligen överaskad !

Allså så himmla fint. En lägenhet med allt! Ny renoverat och jätte mysigt. Vi svirade om och begav oss mot centrum. Flickorna gick iväg och handlade och jag och Micke gick oxå iväg för att koxa runt lite.

Vi hittade en jätte skabbig hårdrocks pub, men det var super billigt allt och dom hade ute servering. Så där satt vi och drack öl och drinkar och tog oss en sallad. Maten var jätte god. Sedan bar det av in mot stan igen och vi hann med Hard Rock cafe, och en till hårdrocks pub. Sedan träffade vi upp flickorna, drog till lägenheten, byte om igen och sedan bar det av mot Frinds arena. Sjukt mycket folk var där för att se One deriction! Vi följde flickorn till entren och sedan begav vi oss igen mot stan för att ta en middag på en av hårdrocks pubarna.   

Fy fan vad gott det var och billigt! Allså att äta i stockholm är fasen ganska billigt även om man vill ha lite lyxigare.

Så där satt vi i två timmar och åt och drack. Efter maten dog man. Tröttheten och allt gånde satte sina spår. Kroppen gick på sparlåga och jag ville bara sova.

Efter middagen så packade vi oss ut mot Solan igen för att möta upp flickorna efter konserten.

Det var då allt sjukt började !

För er som inte har varit där så kan jag meddela att det var tydligen sålt ca 45000 biljetter (ALLSÅ INBETALADE) sedan ska ni veta att många lämande ju barna själva där och precis som vi hämtade upp efter den slutade. Så ska vi dra till med att det var ca 20000 föräldrar utanför och väntade oxå. Det finns endas EN perong där pendeltågen går ifrån och ni kan ju tänka er när drykt 60000 människor ska till den perongen   

Det var kaos och det vart stopp. Tågen hann inte forssla bort folket, så vi fick köa i ca 2 timmar för att komma oss till perongen ! Helt jävla sjukt dåligt ordnat. Det finns ju bussar oxå, men om man inte vet det och vart dom är hur fan ska man ta sig till dom?? Inngen skyltning och taxibilar fick inte komma in på området heller för att avlasta. Så där stod vi som ett jävla lemel tåg med MASSOR av männikor! Konserten slutade just efter 22 och kl 0.30 landade vi hemma i lägenheten   

Jag kastade mig i säng och jag vaknade aldrig igen förr än jobbet ringde och ville jag skulle komma och jobba. Men så vart det ju inte. Sedan vålda sig upp och iväg igen mot Skellefteå. Ryggen pajade, trötta och på dåligt humör var vi alla. Men vi komme oss hem och idag känner jag mig så här   

Men vi hade trevligt endå och vi har förrekat för Dolly resan vi ska på om en månad. Så nu vet vi vart vi ska gå och sätta oss.

Men man kan sammanfatta hela helgen med en massa gåning och lite sömn.

Jag har endå idag tagit mig i kragen och varit på gymet och ikväll blir det bootcamp på strande.

Så himmla spännande det ska bli!

Bilder har jag oxå tagit som ni ska få se!



     

Tur som fasen att vi vet hur man får balans i livet, alkohol och sallad !   


 

Ser ni bron ! Den var full smockad med folk. Så dom stängde av den stund vis så tågen skulle hinna forssla bort folk. Och hur många sjungande tonåringar tror ni stod i kön? Inte dröm läge när man är helt jävla slut och trött!

     

Detta var lägenheten och den var super fin. Så behöver någon bonde när man ska fara så kan jag tipsa er om detta!

Nu ska jag ladda upp med vatten och banan inna kvällen stora muskel träning!

Hoj på er alla tills nästa gång !

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards