Jag kan allt

Alla inlägg den 21 juni 2014

Av Isabella - 21 juni 2014 21:31

Den blommster tid nu kommer ? Eller hur var det nu? Vi alla undrar ju när i böveln värmen sommaren kommer.

Snart har halva sommaren varit och vi vet inte änns om det. I allafall så igår gick Midsommarafton av stapeln. Himmeln trevligt hade i det.

Dagen började med 5 timmars jobb, spom typ var dom enklaste 5 timmar i mitt liv.Många av vårdtagarna vart borta och en del var ute på lunch träffar, så vi hade RÄTT chillit kan man säga.

Sedan drog jag på gymet och avklarade mina 5 km som vanligt.

Hemmat och börja förberda för kväll middagen som vi skulle inta hos mina vänner Anette och Rickhard i deras super mysiga stuga i kåge.

Jag vuxen Bella hade fått i uppgift att fixa lite lekar och jag ska erkänna att när jag komme hem efter jobbet så hade jag fortfarande inte bestämt vad vi skulle göra. Men men kreaktivt tänkade så ffick jag ihop 5 lekar.

ROLIGT    

Efter vi ätit en smarrig grill middag och en JÄVLIGT god efterätt så var det lek dax ute. Vi gjorde det lätt för oss i lag delningen killarna mot tjejorna ! Fyra på varje lag.

1.Första tävligen var att ha en tampong i snöre som hängde ner mellan benen (baktill) springa fram till en flaska med vatten i. Doppa tampongen så den svällde upp och sedan få med sig flanskan tillbaka.

Tjejorna vann    Killarna skylle på att vi var vana tamponer och att dom skulla ha fått en mycket mindre tampong ??

2. Jag hade köpr JÄTTE sugrör. Vi skulle ta vatten från en hink, springa tillbaka och fylla vattnet från sugröret i en pet flaska. Första laget som hade fyllt flaskan vann.

TJEJORNA vann IGEN   

3. Vi hade ett rått ägg som vi skulle kasa mellan varandra i 1 min.Det var kanske inte utmaning så vi utökade tiden Och vi fick bara ta EN hands lyra.

TJEJORNA vann IGEN   

4. Vi hade 4 balonger och vi var tvungen smälla ta var i varje lag. Men inga händer fick användas och vi var tvunga jucka mot varandra.

KILLARNA vann (med lite fusk)   

5. Man skulle slicka fast så många mini marsmellows i en lagkarmats ansikte på 1 minut. Det lag som hade mest fast satta i ansikter vann.

Killarna vann ( men för att jag råkade skratta till och typ ett 20 tal rammlade av just i slutet)

så summan av kardemuman var att vi tjejor var snäppet bättre äan killarna. Vi avslutade tävlande med det traditionella KUBB.

Tjejorna VANN första om gången. Killarna vart griniga och ville ha en revanch. Då gjorde vi om det och denna gån minskade vi planen oxå. Typ barn plan   

Och denna gång vann killarna.

Sedan avrunda vi och åkte mot stan. Där våra andra vänner ville träffa oss. Trött som jag var, men sugen på att träffa Dom så bestämde vi oss för att fara till dom.

Trots att vin inte var där före kl 00.00 så han man med en massa skoj där med. Spel, skratt och en massa tokig heter.

Allt kan som hända när man träffar Stina och Nicke.

Men i helheten så var hela midsommar afton super rolig och skojsig!

tyvärr tog jag inga bilder på lekandet, som jag kunde bjuda på.

nu lite tv tittande inna jag måste vålds sova för att jobbet ropar på mig i morgon IGEN !   

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards