Jag kan allt

Alla inlägg den 23 juni 2014

Av Isabella - 23 juni 2014 15:27

. . . . . .på väggen där ,säg mig vad fan det här är ?

Allså idag har jag och Rebbe haft en riktig tjej dag på stan. Vi började med en tjejig Cesarsalla för att orka med springadet.

Sedan som ni vet är det bröllopp som knackar på dörren i helgn och jag har för länge sedan köpt en kläning i Spanien som jag hade tänkt ha. Men nu är det så att jag inte riktigt trivs i kläning, men det är ju ett måste när man ska vara extra fin.

Men nu när vi hade ätit så inser vi ju att det är SUPER rea i alla affärer och tankarna började snurra om jag skulle köpa en till utstyssel så jag kan välja. Så efter 2 timmars spring och provande hittade jag ett lite finare linne och en kort tajt skjol.

Nu är det ju så att min dotter är väldigt duktig på att förstå att det är bra man provar kläderna.

Jag själv hatar allt med prov rum och speglar i alla des vinklar. Men jag lydde rådet och provade.

Inser då hur kort jag är egentligen   

Nog har jag vetat att min längd inte är något att skryta med men i provrumen så insåg jag att FAN vad liten jag är.

Att ha en kort skjol gjorde att mina ben ser ut som några korta tjocka stummpar och vaderna som . . . .ja jag vet inte vad. Det känndes inte alls så himmla roligt.

Men nu är det ju så här jag har blivit skpat och det kan ju bara vara jag som tycker det ser lustigt ut.

Så ikväll ska det stora valtet göras.

KLÄNING VS  KJOL    

Rebbe tyckte det vart snyggt så jag får väl lite på det. Hittade oxå två super fina nagelack, blommorna jag ska ha i håret.

Tur som böveln att det inte var förrän kl 15 vi skulle vara i kyrkan, så jag har ju hela dagen på mig att byta kläder sminka och sätta upp håret.


 

Egentligen skulle jag behöva några riktigt höga klackeskor, men det vet jag är uteslutet då jag inte har tänkt rammla och visa upp hela härligeten under kvällen. Så det blir ballerina skor för mig .

nä pysar nu blir det lite Chili con carne och sedan ladda för boot camp med bästa Johanna på Solbacken. Är någon sugen på att utmana sig själv på detta så bara kom. Ta med er 60 kr och kom för gud skulle och prova. Det är sjukt jävla roligt.



Av Isabella - 23 juni 2014 08:59

Tjo ho på er alla måndags läsare !

Äntligen försvann denna helg och jag ser verkligen fram i mot den nya helgen som små börjar redan på torsdag.

FESTIVALEN är i stan och jag älskar det !   

Mycke folk, god mat och fest ! Det farliga är att jag jobbar i stan och är fan i mig sugen på att äta lunch där varje dag!

Jag går nämligen mot sista veckan innan vägning igen och jag måste komma lite mer rätt på spår. Veckan som gott tränadejag måndag, tisdag ,onsdag och fredag.Inte tokigt igentligen, men med festande och middsommar helg innebär det en massa extra kalorier. Sedan när man har jobbat så har det blivit ett minder uppehåll.

Sedan är det så att mina hörlurar har gott sönder NU IGEN   Och jag kan verkligen inte springa utan musik. Det finns som en innre spärr i mig, så i fredag åkte jag efter jobbet direkt till Clas Olssom och skulle inhandla nya igen.

Jag stod och valde med omsorg verkligen och jag hittade ett par som tydligen ska vara utformade för när man löper.

  

Jag har nämligen tydligen små öron och måste ha någon typ av bygel för att dom ska sitta. Tänkta att denna typ skulle vara perfekt. Köpte drog ner på gymet och första passet var att få upp katongen.

Efter 10 min slitande och ett antal svordommar hade jag dom i min hand. Plaserade dom i öronen OCH . . . . . . . . .plopp så ramlade dom ut? Provade igen och plopp som ramlande dom ut   

Helvetes jävla skit saker! ! !   

Jag kunde inte änns ta ett steg så ramlade som ut! Så i sopkorgen för dom DIREKT! Vet inte hur mycke pengar genom åren jag har slösat på hörlurar?

Så i helgen har jag gogglat lite och nu har jag hittat rätt tror jag. Trådlösa hörlurar med nack bygel måste ju vara det jag ska ha.

 

Varför har jag inte tänkt på det tidigare. Ingen kabel att slita sönder och med nackbygel    Lite dyrare än vanliga men vad gör det. så idag ska jag kolla in vad våra butiker ha och förmodligen köpa ett par.

Sedan har vi en anna fest som knackar på dörren i helgen, nämligen en bröllops fest ! En fest i kärlekens tecken kan väl inte annat än bli bra. Gulligaste lill Lydiga och Fredrik ska gifta sig och jag har fått möjliheten att vara med. Så i helgen ska vi även få klä upp oss och Micke ska få ha kavaj och skjorta och jag ska dra på mig en kläning. Spännade och trevligt. Så helgen kommer att bestå av fest och åter fest. Men man måste väl ta vara på tillfällena när man får ha roligt och göra sakerr som inte händer varje dag. Nu mina vänner ska jg goggla fram vad våra utiker har och sedan ska ja dra upp dottern och tinga henna att följa med mamma på stan.

Så ha det nu till nästa gång    


Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards