Jag kan allt

Alla inlägg den 1 juni 2020

Av Isabella - 1 juni 2020 05:56

Känner att detta med att jobba natt, inte bara tär på kroppen och knoppen. Utan även på plånkan.
Man har ju alldeles för mycket tid till att fundera och hitta på olika saker man kanske skulle ha gjort om ? Har tex i natt googlat fram idén att jag vill ha in en rumsavdelare i sovrumet. Micke har ju sitt sjukt störande leksas bord där, där sitter han vid sin dator och där sitter han med sina fynd han hittar ute och leker. Det liksom förstör den mjuka härligt sovrums känslan jag vill ha. Så nu kvällar kläckte jag idén inatt. RUMSAVDELARE blir det. Har inte riktigt bestämt mig om jag vill ha en hård vägg ELLER om jag ska dela av med tyg.

Sedan har jag ju börja tänka att KANSKE vi slår till och löper oss en ny säng??? På det tåget tror jag att jag kan få med Micke. För han gnäller över att våran är så dålig. Så där har jag chansen att dra jackpot ? Var in nu och kollade in lite sängar. Dom har faktiskt ganska bra priser på snygga BRA sängar nu på Jysk.

Ja ska ta upp detta med killen en dag han är på strålande humör. Måndagar är det inte läge. Utan väntar till torsdag, då chanserna ökar markant. Natten har gått bra. Jag hade snabb laddat ner en miniserie som jag tyckte såg bra ut. När jag slog igång den så var den på franska..... Blev sur på mig själv direkt, genomtänkta att jag måsye ju ge den en chans. Och jo den var bra.
Nu ska jag bara hålla igång mig sista timmen och sedan hem, rasta Doris och sedan krypa i säng. Jag hoppas till gudarna att det inte är idag dom ska börja bygga om rättssystemet på vårat hus.

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards