Jag kan allt

Alla inlägg den 8 juni 2020

Av Isabella - 8 juni 2020 08:15

Ja nu har jag jobbat mig igenom min första helg på nästan ett halvår. Oj vad det gick jäkla bra   Alla var på plats, allt flöt på och dom äldre var glada och tacksamma. 

Att jobba helg är inte så jätte hemskt. Förra veckan var jag ju ledig två dagar mitt på veckan, och jag saknade faktiskt det. Visst är det skönt om man alltid skulle veta att jag är lediga ALLA helger, men samtidigt att få vara ledig mitt i veckan är JÄTTE skönt. Man hinner så himmla mycket saker som man inte kan göra på helgerna. TYP fara på återvinningen, möblera om när gubben inte har möjlighet att lägga sig i    Och det roliga är att på helgen när jag jobbar burkar jag ha turen att få dukat bord när jag kommer hem på lunch eller middag. 

När jag jobbar så är det så att jag åker hiss ganska offta. I hissen så har man oftast en spegel. I vissa hissar är det fantatiskt ljus. Där kan man då se alla skavanker i sin helhet. Finnar, gråa hår och rynkor. Nu i helgen upptäcker jag att nu har min utväxt på håret blivit synlig. Detta är nakdelen med att hålla på med att färga håret. Nu måste jag färga håret typ 1 gång i månaden. Inte ett världs problem, men ett lite irriterande moment. Så igår kväll gick jag och köpte en färg så nu efter detta inlägg, så ska jag gå och säkra upp badrumet, väggar och golv och sedan ska jag säkra upp mig själv (allså kläder) sedan smeta i färgen. 

   

I går när jag kom hem på lunch så hade jag en fin överrasskning på bordet. Blommor och lite godis OCH en ny hemlig dricka. Gissa smaken står det på den. 

Nu har jag gissat men vart får jag faciet ifrån? Jag har en gissning, men hur vet jag att jag har rätt? 

   

Finns det någon som vet vad detta är för smak på rikigt? 

I helgen så vart det premiär på att grilla i mina stora ny gasolgrill. Efter som det kom som en bomb nerslag att vi skulle grilla, så skulle jag göra en "rubbinng" på köttet och jag har ALDRIG gjort det. Så jag rubbade in kryddor utav  bara fan. Grillade och sedan skulle vi äta OCH det smkade bara KRYDDOR ! Jag tog ALLDELES för mycket kryddor   Kan säga att det dracks en massa vätska efter detta hela kvällen. Om jag bortser från kryddan så själva grillningen så vart den helt okej. Men jag ska ägna denna dag till att googla runt lite om att grilla på gasol. För att jag tror det är en konst. 

 

Nu jobbar jag två veckor till och sedan blir det 4 veckor semester och den ska bestå av att grilla och njuta av ledigheten. Men en vecka i taget och en dag i taget. 

Så idag blir det att färga håret, promenera, göra klart garderoberna och sy upp mina nya jens. 

Ha nu en bra dag och så siktar vi mot midsommar 


 

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards