Jag kan allt

Alla inlägg den 22 juni 2020

Av Isabella - 22 juni 2020 06:51

Igår bar det av för mig och Micke ut på semester. Vi styrde bilen mot Örnsköldsvik "oxå kallat Foppa land" för er som inte vet att Peter Forsberg kommer här ifrån OCH han har ett hus här ? nu tror jag ju inte att man stöter på han, men chansen är ju typ en millimeter procent lite större här än någon annanstans. Fast även om han råkade skulle passera min framfart, så skulle jag nog inte ens våga säga ett litet pytte Hej. Så feg är jag. Igår när vi kom fram. Var vi in på Dollar Store. Ut från denna affär kommer jag med nya trosor, schampo , lampor och givetvis något att stoppa i mun som tex chips. Sedan bar det av mot en lunch. Efter lunchen promenerade vi lite runt i centrum och inväntade att kl skulle bli tid att få vårat rum.
Efter att vi fått kasta av oss väskorna på rumet så bestämde vi för att åka ut till Bjästa för att kolla in vårt båtarna går över till Ulvön. Jag älskar verkligen vatten och natur och det var super mysig där ute. Typ en skärgård ? iallafall när vi kollat in båtarna så bestämde vi oss för att ta oss en koxar sväng och hittade ett gång stråk in i skogen men konst efter stigen och hållplatser, sittbänkar blommor, gungor och framförallt så var vattnet nära och det var en tätt gammal skog runt om. Vill sammanfatta allt till VACKERT !

MEN det fanns en liten detalj efter denna stig. Direkt vi kom in på stigen uppmärksammade vi att det var som ett kämpande ljud från träden runt oss ? som att något föll mot marken. Typ frön eller nått ? men efter att ha gott en ca 5 meter in på stigen så inser jag att det är larver på ca 3-4 cm långa som kommer ner från träden med en jävla tråd i röven ? och helt plötsligt när jag börjar kolla mig runt är dom överallt. Och även på mig. Jag lovar er att denna stund vi promenerade inte var jätte njutbar. Micke skrattade och jag små skrek och skuttade hit och dit för att undkomma larverna.
Jag och Micke bestämde oxå att vi skulle bubbla i relaxen på hotellet. Vi Skulle basta och bubbla. Vi går in i relaxen. Slår på vattnet för att fylla i den 4 sittsiga bubbel badet. Vi går in i bastun medans poolen ska fyllas. Vi är inga bastumänniskor och håller på död efter 15 min. Går ut och tänker att nu bubblar vi. Vi kliver ner i badkaret och vatten nivån är ungefär 3 cm hög ? vi stänger av allt och ger upp.
Middag intog vi på en liten Italiensk restaurang och sedan blev det hotellrum.
Idag väntar båtturen ut till Ulvön och jag hoppas att surströmming kommer att nå min magen.

Ha en god fortsättning alla läsare och vänner.

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards