Jag kan allt

Alla inlägg den 18 juni 2020

Av Isabella - 18 juni 2020 07:53

Vaknade upp i morse av dunder och brak. Det ös regnade och det blixtrade och small utanför mitt fönster. 

Tråkigt somm attans för Doris. För hon HATAR regn. Så kiss och bajs setunden blev ungerfärg på 4 sek och sedan in. Nr.2 hann hon aldrig göra   Natten har varit mindre bra. Vaknade redan kl 2.30 tiden och sedan var det bara att ligga och virda sig om och om igen för värken. kl 3.00 klev jag upp och tog värktablett och gick och la mig igen. Somande väl typ 5.00 igen och vaknade upp vid 6   Jag är så trött och benen och armarna väger bly. Jagh ar alltid försökt tänka, att denna värka ska inte få påverka mitt vardagliga liv så långt det går. Men ibland blir det bara för påtagligt för mig. 

Så idag är det en regning dag och jag ska lägga omkull mig igen och vila lite till och sedan bara prommenera med Doris och sedan vila igen.

Inatt drömmde jag sjukaste drömmen. Jag drömmde att jag kom på Micke att han rökte och att han rökte inne.   

Jag vart så jävla förbannad och kände att hur kunde han svika mig på detta sätt. Sedan solen kom och jag har suttit ute så kan jag villigt medge att röksuget har tagit tag i mig igen. Jag är uppriktigt sugen och är livrädd för mig själv. Jag vet att om jag skulle ta ett bloss är jag körd och då ommer jag att stå med cigg i ena handen och snus i andra. Så det är ABSOLUT inte en tänkbar tanke. Så jag ska göra allt i min makt hålla mig ifrån rökare och ifrån att uttsätta mig själv för tillfällen där jag kan få mig ett bloss. 

Igår var jag och Micke och hämtade vårna kristllkrona. Herregud vilken skillnad det blev. Vi visste att den var skitig men nu när dom tvättat upp den så blev den somm en skimmrande diamant. Den blänker och nu är den inte strömförnade längre. Sedan sänkte dom den så nu hänger den snyggt ovanför bordet. 

   

Sedan var det så roligt när killen sa att den var jätte vacker och att sådanna här kronor finns ju innte längre och att vi bör vara rädda om den. 

Igår kväll när jag var ut med hunden så stötte jagpå en Nyckelpiga. Allså dom här små små djuren är ju så satans söta. Skulle försöka ta en blid på den. Doris var oxå nyfiken på den och höll på att slicka i sig den .....hahahha men han med en lite bild 

 

Igår var jag även med dottern och hennes hund Elmo. Vi åt lunch ute vid kajen. Hundarna fick bada och vi fick sola. 

Rebbe visade mig sin nya telefon S20 pluss. Så jag som är en hemlig pryl fanatiker blev ju sugen på en ny telefon. Kollade in när mitt abodemang går ut och det går ut nu i Agusti. Så jag har möjligheten att ta mig en ny tefon då om jag vill. Men ska tänka på det en stund till. Jag vill ju inte ta en elefon och få en kostnad på över 500kr utan jag vill betala av min telfon dirket och ha ett billigt abonnemang. Nu ser jag att regnet har upp hört så jag ska vila till mig lite och sedan prmenera med Doris så hon får göra nr.2 oxå.

Ha en trevlig dag och lycka till med erat middsommar friande. 


Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards