Jag kan allt

Alla inlägg den 2 februari 2021

Av Isabella - 2 februari 2021 08:57

Men åhh vad jag är trött på detta kalla väder. Jag kan inte promenera lika mycket som jag brukar med Doris och känns som hon får ligga väldigt mycket. Men som min vän Stina och jag konstaterade, så vill dom ju egentligen inte ut heller.
Idag jobbar jag kväll och jag börjar 12. Så nu på morgonen kravlade jag mig upp med en massa tränings värk och satte på mig tränings kläderna och ut och jogga. Sedan har jag avklarat min lilla gympa här hemma, ätit frukost och vikt tvätten. Så nu har jag en skön känsla i kroppen.
Micke har ju oxå hängt med på denna runda om att gå ner några kilon. Men han har inte alls varit i närheten av den motion jag gör. Så igår kväll ställde han sig på vågen ? Allså livet är bra orättvist. Han hade gått ner lika mycket som jag utan att typ motionerat något alls ? försöker känna glädje för han , men detta känns bittert att jag måste ta i så jävla mycket för att komma någonstans. Men vem har sagt att livet är rättvist. Men försöker tänka att jag nu har en tävling mot mig själv och ska koncentrera mig på mig själv.
Igår var jag en vinnare och idag kämpar jag vidare mot mitt nästa mål.
Idag har jag oxå haft tass vård på Doris. Detta kalla väder sliter otroligt på hennes tassar och hon är så otroligt känslig I sina tassar. Egentligen borde jag göra det varje dag, men glömmer bort det. Men idag är det gjort.

Finns det någon där ute som vet någon bra tass salva så hör gärna av er. Just nu smörjer vi med denna salva, men upplever att den är lite kladdig och luktar lite liniment. Detta gör att Doris blir snorig och vill slicka på tassarna när jag smörjt. Skulle vilja ha en liten fetare salva. Har någon tips på en så skriv gärna.

Nu ska vi vila en liten stund och sedan klä oss och göra ett försök med en promenad.
Ha en bra dag allihop.

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards