Jag kan allt

Alla inlägg den 25 februari 2021

Av Isabella - 25 februari 2021 07:33

God morgon på er.

Idag är det den 25 feb. Min mans fördelsedag  och min fd styvsyrra Lenas födelsedag. Tyvärr jobbar jag lkväll ikväll och kan inte ställa till med en lyx middag idag till Micke, men vi får ta det i helgen. 

Men jag har funderat många gågner på om vi ska åldras tillsamman och blir ett pensionär par. Och jag kan konstatera idag att JA det tror jag, för vi börja bli rätt gammla    Men i allfall vill jag gratta min älskade man Micke till hans fördelsedag idag och fina Lena på sin dag! 

 

Sedan gott folk vart jag frisk skriven igår och jobbade min första dag. Men allså så jävla roligt att få jobba. Kan kanske upplevas väldigt provocerande för vissa att man gillar sitt jobb och desutom är det HEMTJÄNSTEN. Jag är så himmla van att få höra hur dåligt vi har det inomvården och hur illa allt är. Men vet ni jag tycker verkligen om mitt jobb. Jag älskar att få göra dom äldre glada och att få dom att känna att det är helt okej att bli gammal trots att man får krämper eller sjukdomar. Att få dom att känna sig självständiga i allt dom fortfarade kan och vill göra och framför allt att få ta lärdom av deras erfarenheter som dom kan lära mig. 

Sedan är jag sjukt tacksam över mina kollegor och chef. Allså så glad man blir av att när man kommer på jobbet och folk blir glada av att se en, att folk verkligen välkommnar en och att man ser att man är en bit i pusslet som behövs. Att folk verkligen bryr sig om hur man verkligen mått och hälsar en välkommen tillbaka. Jag har fantastiska kollegor och ett fantasktisk jobb. 

 

Efter denna sjukdom Covid så har jag märkt att mitt ansikte håller på falla neråt. Konstigt kan jag tycka, men det är väl verklighetens naturliga gång. Men jag har en super bra kräm som jag nu har börjat smörja med och hoppas det drar ihop sig liter mer. 

 

Jag tror inte på att man ska kunna vara ung för alltid och har absolut ingen ålder noja, men jag gillar tanken att få se fräch ut trotts min ålder. Jag vill åldras med värdighet och erfarenheter. 

Idag börjar jag kl 12 och har en massa saker jag måste fixa innan dess. Jag ska hinna motionera min hund som vanligt och så måste jag fixa Mickes present och en liten bakelse till han. Tänkte att jag tar en promenad mot ett konditori och köper med mig en fina baklese som han hittar i kylen ikväll när han kommer hem. och när han lägger sig och tror att jag inte har någon present så hittar han en lite present under täcket. 

Så även om jag jobbar ikväll så vill jag han ska känna att han fyller år. 

Så nu gott folk ,ska jag vila till mig tills kl 9 och sedan gå min promenad mot ett konditori och städa till här hemma så jag kan förbereda alla överaskningar. 

Ha nu en super bra dag på er alla och snälla tänk på att hålla avstånd när ni rör er ute. Min vän Donna har igår flyttas från operation där hon egentligen jobbar till Covid IVA. Allt detta för att vi har en super spridningen här i Skellefteå nu och peroner som kräver intensiv vård. 

Vi skulle egentligen ha träffas i morgon men hon kan inte för hon måste jobba. Hon är bara en i alla tusen personer som jobbar dagligen för att rädda livet på oss alla som drabbas av detta virus. Och det är bara vi , du och jag som männsikor som kan bromas detta, men att hålla avstånd och faktisk följa alla rekomandetioner som vi har i Sverige just nu. Vi kan underlätta för vården genom att tänka oss för hur vi rör oss och hur vi tvättar oss. Så snälla tänk på det, tvätta händer och hålla avstånd. 

Kram på er ! 

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards