Jag kan allt

Alla inlägg den 8 februari 2021

Av Isabella - 8 februari 2021 09:16

God morgon

Måndag morgon och jag har komitin på ett lite sido spår. Jag fick feber igår kväll och har haft det i natt. Just nu har jag ingen feber, men ont i huvudet och fryser. I morgon måste jag väl ta ett Covid test. Så då ska det petats i hals och näsa igen. Det är inte så farligt , men jävligt jobbigt när man ska ta i halsen. Man vill ju spy så förbannat. Så ska man ju tydligen ha pinnen där i ca 20 sek. Vet ni hur länge det är med en pinne i halsen. Jävkligt länge är det. 


Helgen gott folk har jag ingeting att säga om. Det hände ingeting, förutom att vi åt gott på fredagkväll. Vi hade bokat bord på Texas Longhorn med Jörgen och Emelie. Det var super gott och roligt att träffa någon anna en Micke för en lite stund.

På lördagen så hörde min underbara moster av sig om att hon hade två pussel vi kunde byta. Och jag hade ju oxå två st jag redan byggt. Så vi tog oss en sväng till Sjöbotten och bytte pussel med henne. 

Det är något speciellt med att åka till Sjöbotten. Jag har så många barndoms minnen där ifrån och allt är sig ganska likt. 

Den idylliska platsen där det fanns djur och man fick saft och kakor i trägården. 

 Så turen i oturen har jag nu två pussel att knopa ihop om jag nu ska ha oturen och ha Covid. Jag hoppas verkligen inte att jag har det, för vi kommer troligen att få första vaccin sprutan kanske till veckan. Jag vill ju inte falla på målsnöret. 


Idag ska jag bara inta alvedon, gå en stillsam promenad med hunden och vila. Kommer troligen att försöka pussal lite. Men har just nu så ont i huvudet och bakom ögonen och lite jobbigt blir det att konsentrera sig på olika bitar och tänka   sköt om er och tänk på att hålla avstånd till folk. En tredje våg är ju toligen på g att slå till här i Sverige. 




Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards