Jag kan allt

Alla inlägg den 11 februari 2021

Av Isabella - 11 februari 2021 18:23

Men hilli  helloj på er alla 


Torsdag idag och jag är fortfarande hemma med en VANLIG förkylning. Man blir ju nästan både chockad och fundersam över att den vanliga förkylningen finns fortfarade. Men gott folk det gör den. Från söndag till igår harjag lyckats ha lite feber och mycket huvudvärk. Idag känns det faktiskt bättre i huvudet. Så det är inte alls så synd om mig. Idag föröskte jag skärpa till mig och göra något här hemma. 

Jag har iallfall tömt diskmaskinen, vikt tvätten och kokat varmkorv till middag    Kom just på nu närjag sitter och funderar på vad jag gjort idag att jag glömt bort köttbiten jag tinade i micron på förmiddagen    känns ofäscht och tror jag kommer att kasta bort den. Hade för mig att jag ville grilla idag, men övegav den tanken fort närjag kände det var alldels för myket jobb för mig med det. 

Jag har nu under min sjjukdoms period plöjt en massa avsnitt med 90 dagar till bröllop. Allså ni som vill se något provocerande titta gräna på detta pogram. Det finns på Discovery plus att streama. Jag är nu på säsong 4 och i denna säsong finns det med en ryska som har kommit till Usa fr att gifta sig med en kille. Dom är i rätt samma ålder. Han är lite överviktigt och stenrik och framförallt så är han väldigt snäll. Hon är en upp pumpad brud med både silicon och fyllda läppar/kinder. 

Hon är helt jävla blåst. Eller om jag ska välja rätt ord, hon är helt jävla OND. Hon betersig som ett bortskämt barn. Hon säger hela tiden att hon är snygg, hon vill ha saker hela tiden från han, hon vill att han ska köpa en vigselring för 45 000 dollar. En kläning för 300 000 dollar och hon blev AS sur för tt han inte ville köpa henne en väska för 10 000 dollar. Hon är super otrovlig mot han och himmlar med ögonen när han försöker prata med henne. Han är ju jätte kär i henne och så nöjd över att han har en sådan snygg tjej som hon. Tillslut tar han mod till sig och frpgar rätt ut vad hon egentligt vill med han. Om hon verkligen är kär i han.... hennes svar blir då 

- Vad tror du själv ???? Om jag var fet och ful som du skulle du vara är i mig. Jag är med dig för att du kan ge mig saker    Hon är en djävul rätt igenom kropp och själ. Jag mår rent illa när man ser hur hon behandlar han. Jag tror nu att han bestämt sig för att inte gifta sig med henne. Hon har jävlas så mycket med han att hon till och med ristade in med en nyckel i hans bil " du är en jävla idiot" ! Hoppas han skickar henne med första bästa flyg tillbaka till Ryssland. 

Idag fick jag mig en ny mössa av gubben. Så nu har vi likadana mössor, när vi är ute och går. Funderar på om vi nu uppnått åldern för att köpa likadanna jackor oxå? 

Ska ta upp detta med han i helgen. 

 

Ha nu en bra kväll på er. Själv ska jag köka frukt och sr mera skit tv . 

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards