Jag kan allt

Alla inlägg den 1 februari 2021

Av Isabella - 1 februari 2021 09:58

  

Jag har idag min lediga dag efter jobb helgen och idag är det den 1 februari. Idag har jag min väg dag. Jag låg länge i sängen och gruvade mig för OM jag skulle ha nått mitt mål. 

Micke har för över ett år sedan köpt in en digitalvåg, som mätar både fett och vikt och säker något annat. För en månad sedan bestämde jag mig för att ta tag i lat masken och gjorde upp lite del mål fram tills det stora målet. 

Jag har inte ändrat så jätte mycket förutom att jag gör lite övningar hemma och jag har nu senaste 2 veckorna lagt til en mindre jogging runda jag gör som inte tar mer än ca 7 min. 

Vi har ätit snacks bara 1 dag i veckan och vi lagar våran mat hemma. Vi har inte ändrat något kring maten, utan vi lagar den mat vi alltid lagat. 

Jag satte upp att jag ville ta 2 kg mitt första del mål och jag mätade min midja. 

Så idag var det vägning en månad sedan jag vägde mig. 


När jag ställde mig på vågen visaden galna siffror ner. Jag flyttade vågen flera gånger och det vart olika siffror hela tiden på denna idiot våg. Så jag bytte batterier och provade igen. Det var åter igen flera olika siffro och det diffade ca 2 kg. Så jag tog fram den hediliga gamla vågen med en skiva. 

Så nu kommer jag alltid ta den. 

Iallfall så visade den oxå galna siffror. Jag har gått ner 3.5 kg på en månad och 6 cm runt min mindja    Jag tog på mig springarskorna och begav mig ut för min jogging runda. Så glad vart jag. 

Jag är as stolt över mig själv och jag trummar vidare mot mitt slut mål. Jag förstår att dessa siffror inte kommer att uppnå nästa mål, för det är alltid lättast i början. Men allt som är i rätt riktning är bra och att stärka min egen kropp och hjärta är bara pluss. För vem vill inte ha ett starkt hjärta   


Idag har jag inte tänt göra något speciellt. Jag ska ta en ordentlig promenad med Doris som har fått lite mindre motion  dom senaste dagara både för att jag jobbat och för att det har varit för kallt för henne. 

Sedan ska jag försöka  mig på att göra kyckling klubbor i min Air fryer med ris som jag jag koka med kärlek. 

Jag har min tvätt dag idag och så förmodar jag att dagen har gått. 

Ingen stress ingen press det är mitt motto idag. 

Ha en super bra dag på er. 


Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards