Jag kan allt

Alla inlägg den 23 februari 2021

Av Isabella - 23 februari 2021 08:35

Jag klev upp idag och klädde mig och upptäcker när jag drar på mig mina longkallingar att jag tagit på mig dom aviga OCH bak och fram   Men jag skiter i det, för idag är jag lite gladare än vad jag var i går. För att jag ska få börja jobba imorgon och det känns så himmla roligt. Mår fortfarade illa men det är inte så jag måste ligga ner och flåsa, utan jag kan handskas med det. Jag har även hunnit med nu på morgoen att tappa saker ur händerna. Brukar vara dom dåliga dagarna man tappar allt på golvet, men idag känns det som det är för att jag är lite extra flammisg och glad. 

Igår fortsatta jag och Micke våran Star Wars resa och vi har ni kommit fram till när Luke ska gör entre i filmen. Allså den enda filma jag tror jag har sett egentligen. Så det ska bli roligt att få se hur man upplver den idag, motsavade hur jag upplevde den när jag var liten. 

Jag tror jag har betättat denna historia för er någon gång tidigare, men jag ska ta den igen.

Det var så här när Star wars kom så var jag rätt liten. Men jag hade många killkompisar och alla dom fick ju givitvis alla dessa gubbar och skepp man kunde köpa och som var mordernt då. Jag hade verkligen fastnat för att dom små håriga iwookerna från filmen. Jag älskade dom och många av mina kompisar hade dom gubbarna oxå. Jag minns att jag önskade mig dom i present eller i julklapp, men jag fick ALDRIG någon Star wars gubbe. För jag tror min mamma var inställd på att det där var pojk leksaker och jag skulle ha tjej leksaker. Jag berättade det vid något tillfälle för min man Micke i förbi farten och en dag när jag fyllde år öppnade jag min present och i lådan låg det en sådanhär.....


 

Jag fick en iwookie tillslut. Lite försent men en jätte gullig gåva en då. Så nu stå den i mitt vitrinskåp och bara glänser. Min dotter har oxå fixat en fin present till mig, men lite uppdatarad .....

 

Så nu är jag stolt ägare av två iwooker. Så tillbaka till dagen. Idag blir det allså väldigt spännande att få se filmen jag såg när jag var liten igen. 

Igår hann jag och Micke med så mycket saker. Jag bytte gardiner, städade och skurade ut Coviden, Micke avfrostade frysen och sedan rengjorde vi kylen. Vi promenerade med Dottan och vi såg film. Micke lagade middag och vi gnagde på åpplen på kvällen. 

Jag måste säga att dom här tekakorna jag bakade var gudomligt goda och det bästa är att det är ingen socker i dom, bara 2 mska honung. Jag kommer nog lägga ut receptet här på bloggen senare. Dom var enkla att göra och dom vart jätte goda. 

 


Idag har min bebis Micke börjat jobba igen. Känns tomt utan han, men dagarna brukar gå endå. Jag har lite saker jag ska genomföra idag. 

 

Jag har bokat klippningen/ rakning. Tidigare hade jag ju rakat på sidorna, men jag har ju låtit detta växa ut. Men jag vill inte det nu. Jag tycker det har varit skönt att vara rakad på sidorna, så nu rakar jag upp dom igen. Så det ska jag fara och göra idag. Jag ska även hinna med en ordentlig promenad innan. Jag blev lite förbannad inombord när jag nu gick ut med Doris och inser att det SNÖAR!!!    På tv4 nyheter så pratar dom om att våren är här..... varit i helvete är den då ??? Jag ser då bara vitt vitt vitt vart jag än ser och mer jäkla vitt skit som faller ner på backen. Våren är inte här ska ni på tv4 veta! 

 


Jag ska även hinna med att prova skicka ett klago brev till Coop. Jag har under en längre tid upptäckt en del iriterade grejor med både deras butik och dreas produkter dom har. Som tex detta 


 

Detta leverpastej lock går inte att öppna utan det det går sönder VARJE gång. Detta resulerar i att man kan inte försegla förpackningen och att leverpastejen möglar fortatre eller trokar på vissa ställen. En otroligt dålig förpacking har dom gjort och detta händer mig varje gång jag köper deras produkt. Det finns mer produkter som inte håller måttet oxå. Tex Coops egna tortilla bröd. Dom fastar ofta ihop och det går ofta sönder något bröd, deras egna pita bröd är oxå väldigt konstiga och det går JÄMT sönder minst 1-2 bröd innan man fått upp dom. 

Även om man tar fram en lite billigare produkt, vill man väl att den ska fungera och hålla mot andra likvärdiga produkter. Men jag uppfattar att inte alla Coops egna produkter gör det. Så jag ska skicka in ett liten klagans brev till dom och fråga om detta är bara jag som har detta problem eller om det kan vara så att fler har upplevt detta oxå. 


Igår kväll var det sista delen av Kalla fakta om svenka Kennelklubben. Jag blir då helt förvånad över hur dom behandlade vissa av sina meddlemar. Ena kille som var både uppfödare och domare inom hundsporten utställning hade blivt sjuk på en utställning där han skulle vara domare. Han hade börjat uppträda konstigt och folket runt han hade uppfattat han som påverkad av droger eller alkohol. Detta resulterade i att han fick inte dömma tävlingen och var tvungen lämna områder omedellbart. Han själv kommer inte ihåg detta för han hade nämligen blivit sjuk. Inte en enda person hade sinnet i behåll och kände att detta var fel, utan han vart utkastat från utställningen och tog sig själv till sjukhuset. Där konstaterade dom att han hade fåt en hjärnskada och akut afasi. Han hade inte kunnat tala klart och han fick en akut minnes förlust. Han var alls sjuk inte påverkad av någon subtalans. FAST han uppvisade läkarintyg och kiss prov och blod prov för SKK, så får han inte komma tillbaka in i klubben. Detta för att han efter att dom skrivit en massa skit om han på sociala medier och inte vetat saningen om hur det var, så fick han nog  och gjorde ett KRITISKT inlägg själv på Facebook för att värja sig mot all kritik och felakatiga saker folk skrev. 

Han hade KRITISERAT SKK och det finns en lag i deras stadgar att man som meddelm inte får kritisera dom. 

Även den andra kvinnan som hade blivit anklagad för att ha deltagit i en bulvan uppfödningen, hade skaffat fram bevis på att valpkullen hade blivit FALSKT registrerad i Norge utan hennes vetskap. 4 st personer hade granskat valparna registrering intyg i Norige och alla 4 säger att detta är förfalskade intyg. Men SKK ger sig inte och bryr sig inte om detta bevis. Hon får inte vara med i Skk längre. Troligen för att hon ställt upp i Kalla fakta och åter igen KRITISERAT SKK. 

Jag tycker att detta liknar skit och hur man behandlar sina meddlemar. 

Rätten till en avstängning borde vara om man på något sätt skadar sina hundar och det finns ett lidande. Då tycker jag verkligen man ska bli avstängd, men visst måste det finnas gränser? 

Tycker att SKK borde kolla över sina stadgar och lite nytt tänkade in i klubben borde nog vara på sin plats. 

 

Nu mina läsre ska jag fixa lite ny musik i min lurar och sedan invänta min promenad. Jag hoppas verkligen att någon har plogat gångvägen, för det blir så otroligt mycket mer jobbigt att gå om det är 1 deci snö. 

Ha nu en bra dag för det ska jag ha. 



Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards