Jag kan allt

Alla inlägg den 16 juli 2010

Av Isabella - 16 juli 2010 18:09

Ja nu vart det igen int som jag tänkt mig med middagen. Vart inte riktigt vad jag sa att jag skulle göra. NÄPP det var makaroner och köttfässås iställe. Micke har nysssmsat och just nu är han på g från Umeå. I väntans tider är man och man har BORING BORING BORING...... Och här har ni beviset på det

     

Av Isabella - 16 juli 2010 15:36

Japp nu har jag vaknat för några timmar sen. Pigg och ????? . Hahaha jag är just nu ingenting. Har hunnit dammsuga, fika, varit förbi Stina och Nicke ( stackaren hade ont i magen fter en utlandssemester) och så har jag hunnit vara förbi min gammle vän Mia. Hemma igen och ska nu börja med den FANTASTISKA middagen.   

Idag serverar allá bella´s kök en exlusive köttfässås  som severas i Torrt pitabröd, men lite sallad och tomater till. Som dryck serveras det vatten med en aningen liten smak av päron.   

Vad tror ni kan det vara något som tilltalar er min vänner? Efter middagen är det väl bara att lägga sig i soffan och invänta gubben. Fasen vad töntigt det låter. Vi tar om det. Efter maten är det väl bara att lägga sig ner i soffan och invänta min sexiga takläggar som kommer hem.....  

Visst vart det ltie mer spännande nu när jag skrev så där. Hoppas Micke har med sig något roligt från stor stan. Är så himmla sugen på något gott och onyttigt just nu. Men säer inte har han med sig något. Nä nu är jag skit hungrig så nu sk ajag bege mig in mot det exlusiva köket och börja göra lite mat till in dotter, som förnärvarande är ute och leker......  

Så nu tar vi alla och ritar ett STORT kors i taket för det.

Tror jag bjuder på en till låt idag...... ska kolla vad det finns

Av Isabella - 16 juli 2010 09:05

Just det. Gårdagen kan vi lika gärna hoppa över. Det hände inte ett skit. Förutom att jag satt, handla till jobbet, lagade mat, städade, satt ign och for till jobbet.

SÅ HIMMLA TRÅKIGT hade jag. Och inte kan man prata md någon heller. Skit irriterande. Så jag var som mests irri igår och lite sur.....  


Idag har då.....

Vad händer???? Jo det stora positiva i detta är att Micke kommer hem. Saknar och längtar efter han. Men sen då.....   vad händer sen då????

Tror banne mig att det inte händer något. Ska sova en lite stund nu , för att sedan vakna upp pigg och fantastiskt glad.

Håller inte reda på hur länge jag har varit rökfri, men är då det än iallfall. Tur för mina lungor och otur för mitt psyke.

Nä nu ska jag lägga mig en stund och försöka bli på bättre humör. Förlåt mig men jag försöker verkligen att se något possitivt i detta.

Kommer tillbaka och lovar att vara med trevligt.....

-----kram kram kram kram kram kram kram      

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards