Jag kan allt

Alla inlägg den 12 juli 2010

Av Isabella - 12 juli 2010 23:13

Helgen har gått och jag har inte suttit vid datorn en sekund som ni märkt. Har inte heller hatf någon lust till det i detta fina väder. Dessutom har jag jobbat hela helgen så när jag väl vaknat har jag bara vilja njuta av solen.   

Så jag tänkte att denna gång får bilderna tala för sig själv. Efter dom jag inte skrev något sedan i torsdag så börjar vi väl där.

 

TORSDAG: Stadsfesten stod på schemat och att Micke gubben kom hem till mig igen.... Vi hade det jätte trevligt alla vi son var med. DEt vart jätte lagom och vi var hemma igen vid ett tiden.    Glömmde att vi vqr på badet med Becca på dagen.

  

I Falkträsket

  

Jörgen förbereder lite grönskaert till dipp, rolig kille...tror aldrig han har skurit stavar förr..hahaha men gott vart det.

  

            

Man kan ju inte vara på stadsfesten utan att äta...Micke lilla gubben som ALLTID ska prova något nytt gick på Libanesiskt i år....Var väl inte dåligt men massa konstiga röror.........  


FREDAG: Min jobbar helg började mn på dagen bestämde vi att vi skulle gå dit med varanndra, vi lill familjen. Men just när vi skulle fara började det ösa ner regn. Men vi trodsade regnet och for en då....men det pissade längen. Tur som tusan att man inte är så himmla socker söt. Vann en stor Toblerone gjorde vi oxå. Hälsade på katten Oliver. På kvällen gjorde jag mini calzones och sedan bara vila i soffan. 

   

       


Lördag: Sov fram till halv ett och sedan gjorde jag smörgås tårta i två timmar och sedan vart det en pytte sväng till stan. Sedan jobb.


Söndag. Sov ingenting när jag kom hem utan var tvungen att skit tvätta och sedan var ju bjudan till Alexanders komfa fika. Trevligt..men oj oj oj vad trött jag var.....-hem och försökte sova lite efter det men det vart bara två timmar....  

                     

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards