Jag kan allt

Alla inlägg den 1 juli 2010

Av Isabella - 1 juli 2010 22:25

   Jo nu är jag klar för dagen....  Har åstakommit en massa saker.

1.Stigit upp vid sju

2.Bokat resan till Chile

3. Fikat

4. Gjort en mat lista

5. STOR handlat

6.Städat

7. Vikt den ENORMA högen med tvätt

8. Dammsugit

9.Vilat

10. Farit till jobbet.

Denna dag gick åt som vanligt den oxå.....  

Mellan städ och tvättvikning så hittade jag denna glass i frysen, jag köpte den på coop när jag handlade.....

Kan VERKLIGEN rekomendera den...fy fan vad god den var allså....!!!!

Och den var verkligen gjor av guld...hahahah  

Sedan tänkte jag att jag ska ta ett kort av mitt loppis fynd jag gjorde när jag var på loppis sisst. Jag berättade ju att jag hittat en gammal bok om sexuella relationer.Jag har som bara snabb kollat i den och det finns någa roliga citat i den. Ska läsa lite till och så tänkte jag lägga ut några roliga citat ur den så småningom.

Jo föresten nu ska jag göra en ny enkätundersökning. Vet inte hur det stavas , men ni fattar tror jag...

Igår frågade Micke mig om jag kunnde göra "Penn provet" ....? Vet ni vad det är?

Jag vet det nu och ni går gärna vara med och svar på denna fråga, för Micke säger att alla vet vad det är och jag har då ALDRIG hört om detta prov. Så var med och rösta.....

     

Av Isabella - 1 juli 2010 07:46

Hej hej....  

Dagarna bara springer iväg när man jobbar natt. Man sover bort det mesta. Men men vad göra ??? I går var det klet förmig och Micke om en resa till Chile. Så idag ska jag boka den. Vi kommer att åka den 1 jan och komma hem den 18 jan. Blir lagom för oss. Har skrivit med min syster Arecely och hon och mamma vart jätte glada att vi skulle komma.   

Så nu har vi bestämt att vi kommer inte att köpa NÅGRA julklappar förutom till Rebecca detta år. Skönt  tycker jag, dessutom ska jag då jobba julafton. Igår hade jag bara sova till tolv, men så himmla tur att min chef Frida ringde mig ...annars så hade jag aldrig vaknat. Hon väckt mig vid halv tre. Men kroppen kanske behöver sova om man sover så länge.

På kvällen vart den en lite cykeltur till stan. Micke skulle lämna några nyklar till en arbetskamrat och sedan var vi och lämnade igen några filmer.

När vi kom hem så vart det att vi började söka efter resor och bestämde vilka datum vi ska fara. så nu blir det att boka idag.  

Dagen som denna har jag det jag gör. Först ska jag handla, vika tvätten, dammsuga, vila ,laga mat och jobba i natt. Så min dag är full bokad som vanligt. Ny månad är det oxå. Egentligen så ska man ju ha gått om pengar men mitt konto är redan tomt!!!! Denna månad har varit fruktansvärd. Jag har ju HAFT en skatte skulld som jag har betalat in denna månad ,sen har jag lagt en tredjedel till resan och så har vi mycke räkningar denna månad. tur att man ska jobba som en idiot hela denna månad så man hr inte tid att göra något roligt. Just nu känns det ju inte så roligt att ha slut pengar redan , men jag har mat och tak över mitt huvud , så jag är nöjd med det.   

måste typ lägga upp en budget för några månade framåt nu. Ska betala Micke 5000:- i månade för resan han har förskotterat. Måste nog försöka jobba en massa om det går här i höst. Sedan ska man ju ha fick pengaroch så måste man ju ha pengar när man kommer hem oxå. Pengar pengar pengar....varför ska allting kosta så himmla mycke????

Nä nu sk ajg kolla upp och pengarna har kommit in på mitt kont så jag kan boka resan....kram på er alla glada så syns vi sen.

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards