Jag kan allt

Alla inlägg den 5 juli 2010

Av Isabella - 5 juli 2010 19:02

Ja nu är det måndag och helgen har just passerat i 120 km förbi mig. Det har varit en  jätte bra helg med mycke kärlek och omsorg. Ja vad säger ni ska vi ta det dag för dag som vanligt.... jo vi gör det....  


Fredag:

Ja få se nu. Jo det hände inte så hemskt mycke. Jag sov ju fram till middags dax. Sedan vart det lite bort plockning och det vanliga. Nu när jag tänker efter så har jag ju redan skrivit om vad fredagen bjöd på...hahahah så då hoppar vi väl framåt då till lördagen.   

 

Lördag:

Jag kom hem vid nio på morgon efter jobet. Började direkt att förberada för den stora släktträffen som skulle bli av i Kusmark. Vi skulle ha med oss egen lunch och sedan på kvällen var det annornat en middag till självkostnads pris.

Så vi hade bestämt hemma att vi skulle ha med oss cesarsallad. Så jag började steka kyckling och hacka sallad. Packade ner allt och tog sedan en dusch. Rebbe gjorde sig i ordning likså Micke. Sedan fick vi hämtning av broder vi 11. Sen bar det i väg mot Kusmark. Men vilken dag vi hade, solen lyste och nästan alla kom. Det fattades bara två stycken. Det var otroligt roligt att träffa alla kusiner och fastrar och farbröder. .jag vet inte om mina fastrar läser det här men jag vill tacka dom otroligt mycke för den lyckad dagen , med mat och underhållning. Har ju självklart tagit en massa kort så här kommer det lite av dom.

     

Vi var ju som sakt i Kusmarks församlingshem så vi hade förmånen att få se SVERIGES STÖRSTA kyrko tupp. Den var just nu på renovering på backen så vi kunde så den på hemskt nära håll.

Vi var väl hemma vid nio tiden på kvällen så vi var faktiskt helt slut allihop av en hel dag ute.


Söndag:

Vart väckt av Micke vid  sju för han skulle börja packa. Han for nämligen till Stockholm för att jobba. Han for vid 12 tiden och jag och Rebbe vart hlt ensamma. Självsatte jag mig och kollade in alla kort jag tagit i helgen. Ringde Linda och kollade om dom ville grilla med mig och Rebbe. Så det var så att jag for dit och grillade hamburgare på deras ny byggda altan. Det var jätte bra. Där vart vi  kvar fram till nio tiden. Sedan följde vi med Stin och Nicke hem och lånade lite filmer och jag fick mig två goda snabbsar av dom . Mummsss var det . Sedan gick jag och Rebbe hem och slog på filmen. Som vanligt somnade jag till filmen. Vaknade senare på natten och allt var bort plockat och Rebbe hade gått och lagt sig. Hahahahah tala om att hon är så himmla lik pappa sin. Så där brukar han oxå göra...hahahah    Så nu har ni men helg....  

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards