Jag kan allt

Alla inlägg den 13 juli 2010

Av Isabella - 13 juli 2010 07:55

Hahahah det har nju då inte gått lång tid dena jag slutat.....  haade önskat jag kunnat skryta med typ att jag varit rök fri i 10 år.......  

Ja ja  nu skiter vi i det och går vidare. Idag känner jag mig ful , tjock och irri. Tror det går över när jag tar mig ut i solen och bara får lägga mig på en sandig filt. Som sakt det blir nog bad idag med. Ska göra i ordning lite mat i fikarväskan och dricka och lite gotta och sedan bege oss mot stranden. Det gäller ju att få en bra bilplats på badet. Blir att äta hos mamma igen efter badet och sedan hem.

Idag kanske det blir lite bilder. Förstn, mitt jobb har flytta och dit dom flyttat så finns inte internet...  Så det är därför jag inte har kunnat uppdatera på kvällarna när jag jobbat.

Måste faktiskt säga att bloggadent känns just nu lite lite jobbigt. Jag har typ några få människor som komenterar. DEt som är finessen med detta bloggande är ju att man vill ha lite lite respons. Jag har sakt det förr och jag säger det igen, ni som läser får gärna skriva i gästboken eller komentera både bra och dåliga grejor direkt i inläggen.   

Nä nu ska jag kliva upp och se om jag orkar fara ut en spring runda nu direkt.

Ha det nu bra så hörs vi så fort jag har tid igen.   

Av Isabella - 13 juli 2010 07:44

Igår var jag först till sängs till kl halv ett. Vakande och var ju sur som vanligt när man går ignom detta lilla mini helvete.Som alla mina läsare vet har jag ju börjat röka igen för några månader sen ,och tanken har ju varit hela tiden från min sida att jag ska bara röka tillfälligt. Har nu slutat IGEN!!!! Jag vet vad ni tänker....patetisk!!! Håller med er, men men kan ju inte göra mer än försöka iallfall. Så jag rökte nu sissta på söndag vid halv tolv på sen kvällen.    Har pratat en del med en kille som har slutat med bestydligt tyngre grejor än mig, och han har sakt att jag ska inte tänka att jag ska bli sur utan att dettta ska gå bra. Gjorde det igår och det gick väl så där....har en aningen kort stubin. Tur som bara den att Micke inte är hemma. Iallfall så vart det en jogging runda med Rebbe och sedan bar det i väg till Sjöbosand och bada och sola. Var jätt skönt.   

Efter badet for vi till mamma och åt lite sallad och sedan kom ju Åsa med familj dit oxå. Vi for väl hem kring halv tio.

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards