Jag kan allt

Alla inlägg under augusti 2011

Av Isabella - 18 augusti 2011 08:40

Ja typ det jag gör just  nu. Regnet öser ner och jag har egentligen en del saker att ta itu med innankl 11.

Idag har jag bjudit Anette och Ulle på surströming till lunch. Micke kommer oxå hem men han villeinte ha ströming, så här sa han:

- Men....jag vill inte äta det och fara och jobba sen!

Jag: Värför det spelar väl ingen roll?

- Ja men man kan inte äta och fara på jobbet och lukta!!

Man undrar ju vad det spelar för roll? Men jag tvingar ingen. Nä jag åter kommer till er på en stund när jag har gjort bort allt som ska göras.



Av Isabella - 17 augusti 2011 09:05

.....allså vad tänker vi på egentligen här i norden. Satt nu och såg nyheterna på tv. Alla vet ju att denna massmördaei Norge Anders B, vill ha uppståndelse och skriverier om sig och sitt dåd. Han vill som uppmärksamma alla på detta. Nu har han tydligen begärt att få ha på sig FRACK i domstolen? Är det något att diskutera eller ens tänka på? Att vi ens orkar slösa tid på att undersöka om han ska få ha det?? En människa som tagi så många liv, HAR INTE RÄTTEN ATT ENS TYCKA OCH BESTÄMMA LÄNGRE! Var jag dom, så skulle fanskapet få gå naken ditt och alla som ville skulle få skjuta ärtor med blåsrör på han (och ärtorna skulle vara okokta).

 

Näää nordens befolkning, sluta vara så jävla snälla med dom dumma! Har man varit dum får man fan skylla dig sjävl. Den förstår väl jag och att det finns grå zoner. Men i detta fall NEJ. Han har dödat för att han ville, ingenting annat. Att stå sen och skylla på att det är regeringens fel och att vi har ett mångkulturellt samhälle är en ursäkt för att få utt lopp för sin sinnessjukdom!



Av Isabella - 17 augusti 2011 07:57

Men hallå säger jag med min gladaste röst jag kan. Allså igår var Camilla,Therese och jag på bio och såg "Bridemaids"  

 Men gud förbannat så bra den var. Nu tänker ni att det var typ bra, men det ska jag säga er att det var den inte. DEN VAR GUD FÖRBANNAT BRA!

Jag har nog aldrig skrattat så mycke åt en komedi. Jag vred mig i stolen, näst intill skrek. Ont i magen var ju oundvikligt att från komma   

Ja verkligen värd att se. Som tur var så fick vi inte stolarna bervid varanndra för det var så fullt utan vi satt lodrätt. Tur var det för hade vi suttit brevid varandra tor jag banne mig jag hade måsta åka in på akuten prg av att jag skrattat sönder mjällten.

Idag regnar det och jag har tråkigt som fan. Men det gör ingenting för jag behöver bara tänka på filmen så små skrattar jag för mig själv. Hoj på er tills sen   

Av Isabella - 16 augusti 2011 10:36

Här kommer veckans bild U


 

UNDERBAR

Teddy fyller 1 år och kombinerar dop/kalas

Av Isabella - 16 augusti 2011 08:45

Hoj....

Ligger just nu efter här på bloggen. Har missat bilden för veckan. Jag har den och den kommer under dagen.

Helgen har passerat och vi har varit på Teddys dop och i Innansjön men Sofie.

Lite fest vart det på lördag och natten slutade med ett bad ute i månskenet för mig och Micke.  

Detta var vad Rebbe trodde om mig när vi kom in. Efter som vi inte hade någon haduk ut så var jag ju tvungen att stiga upp och bra på mig mitt långa linne bara. Så det var ju typ blött.

Då tänkte hon så här:

- Men vad fan.... har hon legat i ett dike eller....?

Men direkt jag sa NÄÄÄÄ vi har badat så började hon skratta.  

Söndagen blev lugna och vi var inte hemma förrän vi middag. Soffan var ett faktum för hela familjen Lindgren.

Igår var det en "ta i tu" dag för mig. Det första var att fara på ett möte med ÖVERFÖRMYNDARHETEN. Det gick ju presic som jag förväntade mig. Mer jobb fram över. Sedan en super trevlig lunch med VÄLDENS mysigaste Moa. Vi åt och mätta och snick snackade en del. Tack Moa.

  

Efter det så ilade jag iväg till Arbestförmedlingen för att få lite tips om vart jag kan söka mig för att läsa spanska. Tipset vart CV på skeria.

Tog min "jolly jumper" och trampade dit. Allt gick som på en dans.

Så nu har jag satt upp mig på att plugga spanska på distans en termin. Me job allså. Men allt detta känns otroligt spännade och jag vill verkligen kunna ringa min mamma och mina syskon och förstå allt dom säger till mig.

Så nu har ni in hel uppsats på hur det har varit för mig.

Men jag lovar er att bilderna kommer senare idag.

  

Av Isabella - 12 augusti 2011 14:44

Hösten närmar sig med storm steg. Det blir kallare och kallar för varje natt. Jag vet detta för att jag jobbar natt och har tillfälle att gå ut och röka på natten. I natt var det så kallt att jag nästan trodde att det var frost på bilrutan.

 

Hösten är en jobbig period för många. Ibland undrar jag varför. Varför finns det någon som kallas höst depretion? Själv har man väl råkat hammna där någon gång. Detta år kan man väl säga har varit JOBBIGT! Från början till nu. Man har simmat och simmat för livet för att orka med saker som man egentligen inte änns vill ta i. Och tyvärr så har det som aldrig upphört. Det bara fortsätter och fortsätte, verkars som ALDRIG ta slut på detta simmande.

 

Känner väl av lite ångest mellan åt och jag försöker med all min kraft att hitta andledningen till detta. Vet inte men förmodligen börjar allt dra ihop sig och snart sätter det hårda arbetet igång och jag vet inte hur jag ska handskas med detta.  

Jag funderar och funderar på hur jag kan ta den lättaste vägen, men det finns ingen sådan väg att gå. Jag hoppas bara att vägen jag ska gå på verkligen är värd i slutändan. ska försöka ta en dag i tag och inte tänka på så mycke framtida saker. För vissa saker kan man ju inte rå på. Alla har sina egna problem och ingen har en dans på roser. Försöker verkligen inntala mig att detta är livet och man måste ha motgångar och tuffa beslut för att kunna uppskatta dom fina studerna. Som jag säger till Rebecca...

-MAN KAN INTE HA ROLIGT JÄMT!

 

   

Av Isabella - 11 augusti 2011 23:34

Hej hej på er. Veckan bra springer fram och allt verkar vara som vanligt. Denna vecka har jag inte skrivit så hemsk mycke för jag vet inte rikigt vad jag ska skriva. Iblan när jag är på g någon stanns så tänker jag ofta, att det där ska jag skriva i bloggen. Men då varje gång jag kommer till att göra ett inlägg så är det bortblåst ur minnet eller så tänker jag

-Men var det så roligt egentligen ?  

Iallfall så igår bakade jag bullar till Teddys dop/kalas, åt middag och sedan var vi på match. Gumman var verkligen bra igår.

Känner mig stolt när man märker att allt tjat och gnat ibland hjälper dom. Dom van oxå med 4-2 mot Mykle.  

Fortsättnignen på garage följetongen.

Hade ju TÄNKT att jag skulle ringa till dom och vara skarp denna gång. Och säga att nu skulle dom få fixa fram rätt nycklar och KOMMA med dom plus att vi skulle ha avdrag på hyran för att vi inte fått använda garaget.

 

Vart det så???? NÄ

Jag tog bilen in till stan. Tänkt innan jag gick in att nu ska jag vara lite skarp, men inte det heller. När jag mötes av denna man som jag redan pratat med tre gånger så kunde jag inte vara sur och arg. Förklarade med min "snäll röst" att nyckel inte passade änns lite och att det måste finnas en annan.

Mannen gick då och kollade och hittade en annan. Erbjöd sig att följa mig hem och kolla så att detta var verkligen rätt nu. Så att så blev det. Vi körde efter varanndra genom stan som i en karavan. In på parkeringen och hipps vipps så var det rätt nyckel. Men det fanns bara en, så jag bad om en till om det gick bra och det skulle det göra. Han skulle fixa det och be vaktmästaren komma förbi oss med den så JAG skulle slippa komma in på kontoret igen.

 

Kan man vara sur då och kräva tillbaka typ 50 kr.....? NÄ! Sedan är det ju inte hans fel att nycklarna inte har funnit där,att dom inte passade osv. Nyckel tanten var ju på semester.

Funderade över om man verkligen kommer längre med att vara arg och alltid kräva sin rätt i olika saker. Eller kommer man längre med människor om man försöker vara ödmjuk och tillmötesgånde?     

Av Isabella - 10 augusti 2011 08:44

Men hittade några till bilder jag vill visa....  


   Kola in denna prydliga kille. Visst var han söt med byxorna uppe vid öronen.

    Hos mormor fick hon alltid jöra roliga saker. Lilla gumman som nu bara är STOR!!!

     Kalle med  båda sönerna på middag

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15
16 17 18
19
20 21
22 23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards